Life

Maria Constantin a dezvăluit că Dan Bittman i-a făcut avansuri: “Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente”

Dan Bittman și Cătălin Cazacu au încercat să o cucerească pe Maria Constantin, dar au fost refuzați. Cunoscuta cântăreață a povestit tot ce s-a întâmplat.
26.01.2022 | 19:28
Maria Constantin a dezvaluit ca Dan Bittman ia facut avansuri Neam intalnit la diverse evenimente si au fost mai mult complimente
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a dezvăluit numele unor bărbați cunoscuți care au încercat să o cucerească în trecut.

Printre aceștia se numără Dan Bittman și Cătălin Cazacu.

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că aceștia i-au făcut numeroase complimente, dar niciodată nu s-a întâmplat ceva deplasat.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin a dezvăluit că Dan Bittman i-a făcut avansuri: “Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente”

Maria Constantin a fost invitată în emisiunea Teo Show și a răspuns fără să stea pe gânduri la întrebările incomode adresate de Bursucu. Acesta a fost curios să afle ce bărbați cunoscuți au curtat-o, iar artista a dat două nume.

Dan Bittman și Cătălin Cazacu. De altfel, în trecut s-a spus că aceasta ar fi avut o relație cu motociclistul, lucru infirmat de cântăreață.

ADVERTISEMENT

“Spune numele persoanei publice care ți-a făcut avansuri și tu le-ai refuzat”, a spus Bursucu în emisiunea de la Kanal D. 

Artista a ezitat câteva clipe, dar apoi a povestit ce s-a întâmplat. Nu a uitat să menționeze că niciodată nu a fost vorba despre ceva deplasat.

ADVERTISEMENT

“Dacă ar fi să mă iau după mesaje… Au fost și persoane publice. Câte nume să fie? Să zic, să nu zic? Zic… că oricum știe. Bine, eu le consider avansuri pentru că știu că sunt o… Unul dintre ei a fost a fost Dan Bittman. Dar și Cătălin Cazacu.

Au fost avansuri frumoase, la modul că îmi ziceau că sunt foarte frumoasă, adică nu au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente. Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat”, a spus Maria Constantin pentru sursa menționată mai sus.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, adevărul despre iubitul său

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Robert Stoica. Acesta a trecut printr-un divorț și au fost mai multe voci care au susținut că Maria Constantin ar fi fost cea care a intervenit în căsnicia bărbatului. Aceasta a negat acuzațiile și a declarat că relația dintre ei a început după ce Robert Stoica a devenit un bărbat liber. 

“Da, l-am cunoscut pe iubitul meu înainte de divorțul lui, dar doar l-am cunoscut. Nu a fost absolut nimic între noi. Ne-am cunoscut la un eveniment. Nu am avut niciun fel de relație până ce nu a existat divorțul.

Vorbeam ca doi oameni… care discută. Eu eram liberă până la urmă. S-a clarificat.”, a spus artista.

ADVERTISEMENT