Life

Maria Constantin are o invitație de nuntă cum nu s-a mai văzut! Cum a ales vedeta să invite oamenii la petrecere

Maria Constantin are o invitație de nuntă cum nu s-a mai văzut! Cum a ales celebra artistă să cheme oamenii la petrecerea ei.
22.03.2023 | 20:56
Maria Constantin are o invitatie de nunta cum nu sa mai vazut Cum a ales vedeta sa invite oamenii la petrecere
Maria Constantin are o invitație de nuntă inedită. foto Facebook
ADVERTISEMENT

Maria Constantin are o invitație de nuntă cum nu s-a mai văzut! Pentru nunta cu Robert Stoica, vedeta a ales să facă ceva inedit și potrivit secolului în care trăim.

Maria Constantin are o invitație de nuntă inedită

Maria Constantin are o invitație de nuntă cu totul și cu totul inedită, care se adaptează vremurilor în care trăim. Dacă pentru mulți invitația de nuntă este una pe hârtie cu diverse simboluri în care se anunță ora și locul unde va avea loc evenimentul, nu același lucru este valabil și pentru celebra artistă.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Survivor România a ales să facă o invitație de nuntă demnă pentru anul 2023. Mai precis, Maria Constantin a ales o invitație de nuntă electronică pe care nuntașii trebuie să o completeze. Aceasta poate fi văzută aici!

Maria Constantin și viitorul ei soț au pus mai multe secțiuni în această invitație de nuntă electronică. Aceștia vor să știe câte persoane vor veni la nuntă și dacă aceștia vor veni alături de copii sau nu.

ADVERTISEMENT

Până la data de 15 iulie, invitații de la nunta Mariei Constantin trebuie să confirme prezența sau să motiveze de ce nu pot să participe.

Ce rochie are Maria Constantin. Costă mulți bani

Maria Constantin este la cea de a treia căsnicie. Aceasta a fost măritată pentru prima dată cu cântărețul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota, cu care are și un băiețel de 13 ani.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin s-a recăsătorit în 2015, cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat cu scandal. Acum, aceasta se va căsători pentru a treia oară cu Robert Stoica.

Vedeta are totul pregătit pentru nunta care va avea loc în luna august, inclusiv rochia de mireasă. Pentru aceasta, Maria Constantin ar plăti câteva mii de euro bune.

ADVERTISEMENT

„Maria a ales o rochie complementară cu personalitatea și cu corpul ei. Este o rochie rafinată, ușor îndrăzneață și extrem de prețioasă. A fost creionată după gustul și preferințele ei cu ajutorul meu.

Materialele pentru rochie au fost aduse de la Paris și totul este cusut manual, iar lucrul la ea o să dureze cam trei luni. Pot să zic doar că rochia de mireasă a Mariei Constantin se ridică la câteva mii de euro”, declara Florin Burescu, desginerul rochiei, pentru Click!

ADVERTISEMENT