Life

Maria Constantin, cadou de mii de euro de la viitorul soț. Ce a primit de la Robert Stoica

Maria Constantin este în culmea fericirii de când se iubește cu Robert Stoica, bărbatul alături de care urmează să ajungă la altar și care o surprinde frecvent cu daruri.
15.03.2022 | 17:34
Maria Constantin cadou de mii de euro de la viitorul sot Ce a primit de la Robert Stoica
Maria Constantin, impresionată de partenerul de viață. Ce cadou i-a oferit Robert Stoica. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreață de muzică populară a primit un cadou de mii de euro de la viitorul soț, un dar prețios la care visa de foarte multă vreme. Prețul accesoriului oferit recent de Robert Stoica se ridică la o sumă fabuloasă.

Maria Constantin, impresionată de partenerul de viață. Ce cadou i-a oferit Robert Stoica

Maria Constantin a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV darul impresionant pe care l-a primit la aniversarea celor 35 de ani. Interpreta nu s-a ferit să vorbească despre cadoul de mii de euro de la viitorul soț.

ADVERTISEMENT

Robert Stoica nu s-a uitat la bani când i-a achiziționat iubitei artiste de muzică populară o brățară superbă, care valorează cât o garsonieră, ceea ce înseamnă că se ridică la suma de aproximativ 50.000 de euro.

„Primul pas tot eu l-am făcut, el era un pic mai timid. El oricum mă apreciază zi de zi și mă iubește, relația noastră este foarte ok și-i mulțumesc lui Dumnezeu că în sfârșit este și în viața mea bine! A răsărit soarele pe strada mea!

ADVERTISEMENT

Și uite, pe 15 aprilie, când este ziua lui, el fiind în zodia Berbec, am spus că facem o petrecere mai restrânsă, cu familiile și prietenii apropiați și, când am trecut pe listă… s-au făcut vreo sută de persoane.

Ce cadou am primit? Nu știu, este cât o garsonieră ? (n.r. – spune arătând brățara de la mână). Da, este foarte drăguță și el știe că mi-o doream de foarte multă vreme.

ADVERTISEMENT

Pentru mine cel mai important este că el este zi de zi alături de mine, mă susține și mă trezesc alături de el”, a povestit Maria Constantin în emisiunea matinală de la Kanal D, notează libertatea.ro.

Maria Constantin, pregătită pentru a treia nuntă

Solista este pregătită să se căsătorească, mărturisind că marele eveniment va avea loc în 2023 pentru că anul acesta se însoară fratele ei. Vedeta așteaptă cu nerăbdare ziua în care va deveni doamna Stoica.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin se va căsători pentru a treia oară, după ce în trecut parteneri de viață i-au fost Marcel Toader și Ciprian Tapotă Lătărețu, alături de care are și un băiat.

ADVERTISEMENT