Life

Maria Constantin, dată de gol de mâna ei dreaptă, după măritiș! Ce s-a întâmplat

Maria Constantin a fost dată de gol de omul ei de încredere, bărbatul care a ajutat-o enorm cununta recentă a interpretei de muzică folclorică.
15.09.2023 | 18:00
Maria Constantin data de gol de mana ei dreapta dupa maritis Ce sa intamplat
Maria Constantin, interpretă de muzică populară, alături de soțul ei, Robert. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Maria Constantin este în culmea fericirii de când s-a măritat, iar acum, la aproape două luni de la nuntă, mâna ei dreaptă dă din casă!

Maria Constantin, prin ochii designerului ei personal, Florin Burescu

Florin Burescu, designerul vedetelor, cel care i-a făcut rochia artistei, a făcut câteva dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK despre Maria Constantin și relația pe care aceasta o are cu Robert.

ADVERTISEMENT

Burescu ne-a povestit, dincolo de personajul care a ținut atenția presei mondene în ultimele două luni, în special datorită nunții, și câteva lucruri despre cariera sa, despre omul din spatele creatorului de modă atât de iubit de celebrități.

Faptul că a ajuns să fie designerul la care apelează multe persoane faimoase de la noi este o onoare și o responsabilizare și mai mare pentru Florin Burescu, după cum a dezvăluit acesta pentru FANATIK. Având în vedere că se învârt în lumea starurilor mioritice, l-am întrebat pe Burescu dacă s-a lovit de vreo vedetă mai dificilă. Până acum, nu a avut parte de acest ”noroc”.

ADVERTISEMENT

„Mă bucur de un loc fruntaș pentru că muncesc enorm și îmi dedic tot timpul pentru a fi pe scara succesului. Nu am avut colaborări cu persoane publice ciufute, le evit. Dacă nu rezonăm și nu avem o chimie comună, refuz să lucrez cu acea persoană”, mărturisește Florin Burescu pentru FANATIK.

„Nu eram nici eu, nici ea în largul nostru din cauza invitaților de acolo”

FANATIK a adus vorba imediat de Maria Constantin, căreia Burescu i-a croit rochia de mireasă. Creatorul de modă ne-a spus cum s-a apropiat de cântăreață, dar și cum o vede acum, după ce s-a măritat. E diferită Maria? A schimbat-o statutul de soție sau e aceeași femeie pe care publicul a admirat-o dintotdeauna? Burescu ne-a luminat!

ADVERTISEMENT

„Maria este imaginea atelierului meu încă de la început, așa că ne cunoaștem perfect si nu există dificultăți în ceea ce ține de această colaborare. Avem o chimie extrem de compatibilă, așa că totul a decurs impecabil. Este mereu o bucurie si o plăcere să lucrez cu Maria. 

Ne leagă o frumoasă prietenie ce a fost supusă la câteva încercări, însă a trecut cu brio. Cred că datorită faptului că am pornit cam în același timp pe acest drum și că am ajuns să ne cunoaștem atât de bine calitățile și defectele și să ne respectăm, această prietenie a început să înflorească.

ADVERTISEMENT

Ne-am cunoscut la filmările unei emisiuni. Acolo nu eram nici eu și nici ea în largul nostru din cauza invitaților de acolo. Așa am început să vorbim și să ne dăm seama că suntem pe același vibe”, a dezvăluit Florin Burescu despre Maria Constantin, în exclusivitate pentru FANATIK.

Maria Constantin, mult mai fericită de când e cu Robert: „Apreciez calmitatea și bunul ei simț”

Cu privire la relația dintre Maria și Robert, Burescu e de părere că femeia nu și-a schimbat deloc felul de a fi de când e cu soțul ei. Din contră, o vede mai liniștită, mai așezată, mai relaxată față de cum o știa când nu era cu actualul partener.

Burescu și Constantin au o prietenie atât de strânsă încât dacă nu le convine ceva, nu ezită să își spună păsurile sau să se critice reciproc.

„Mereu ne atragem unul altuia atenția atunci când luam decizii nu tocmai ok. Ne sfătuim și încercăm să fim mereu sprijin unul pentru celălalt. Apreciez mereu raționamentul, calmitatea și bunul ei simț.

Maria a fost mereu ambițioasă și muncitoare, iar acest lucru nu cred că se va schimba niciodată. Acum o văd mult mai liniștită sufletește și împăcată. Robert este exact în același vibe cu noi. Are o compatibilitate maximă cu ea, ceea ce îi oferă ei liniște și inspirație”, ne-a mai zis Burescu.

florin burescu creator rochie maria constantin
Florin Burescu, creator de modă. Foto: Instagram

Florin Burescu creează rochii de mireasă pentru toate buzunarele

De asemenea, cu privire la rochia de mireasă pe care i-a conceput-o folcloristei, Florin Burescu a reconfirmat informația apărută în spațiul public cu privire la prețul creației sale. Într-adevăr, o rochie precum cea a Mariei Constantin costă în jur de 9.000 de euro. Suma e ușor piperată deoarece are diamante aplicate pe ea. Dacă se renunță la aplicații, rochia nu depășește ca preț suma de 3.000 de euro.

Burescu ne-a mai spus, în același timp, că nu toate creațiile sale sunt unele scumpe. În atelierul său a pus osul la treabă și pentru rochii care se vând cu 300 de lei. Prețurile diferă în funcție de preferințele clientelor și materialele alese. Dacă rochia e însoțită de accesorizări cu bijuterii, de pildă, e evident că rochia va costa mai mult.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT