Life

Maria Constantin, dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, în culisele Survivor România. Ce fac concurenții când nu sunt filmați

Maria Constantin, primele impresii după eliminarea de la Survivor România 2023. Ce nu se vede niciodată pe micile ecrane.
13.01.2023 | 17:14
Maria Constantin dezvaluiri despre ce se intampla de fapt in culisele Survivor Romania Ce fac concurentii cand nu sunt filmati
Maria Constantin, primele impresii după eliminarea de la Survivor România 2023. Ce nu se vede pe micile ecrane. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară în vârstă de 35 de ani a făcut dezvăluiri despre ce se întâmplă, de fapt, în culisele reality show-ului de la Pro TV. Ce fac concurenții când nu sunt filmați și care este viața pe care o duc în junglă.

Maria Constantin, primele impresii după eliminarea de la Survivor România 2023. Ce nu se vede pe micile ecrane

Maria Constantin a părăsit competiția Survivor România 2023 după numai o săptămână, dar cu toate acestea și-a făcut câteva impresii. Vedeta a discutat despre igiena din tabără și condițiile în care trăiesc participanții.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă de la Pro TV nu a avut probleme și s-a obișnuit cu lipsa hranei și dormitul sub cerul liber, fiind dezamăgită că a plecat acasă atât de repede. În plus, artista recunoaște că începuse să-i placă cocosul.

„Ce schimbat?! Te schimbi acolo, în spate, de față cu toți. Lumea se întoarce cu spatele. Nevoile ți le faci în junglă, te duci mai încolo. E adevărat că se întâmpla să mai dai nas în nas cu câte unul în drum spre «toaletă».

ADVERTISEMENT

Toată lumea și-a închipuit că eu am destulă susținere, că sunt cunoscută și că voi lua destule voturi ca să mă salvez. Noi toți eram siguri că iese Gheboasă nu eu! M-am înțeles bine cu toți colegii! 

Eu sunt crescută la țară, știu să aprind focul. Tocmai de asta, am vrut să-mi ajut echipa, am aprins focul dintr-o scânteie. E foarte greu.

ADVERTISEMENT

Nu cred că se mai vede urma, dar am făcut o bășică pe deget de cât am dat să aprind focul. Nu m-am accidentat, sunt ok. Asta era teama mea înainte de plecare”, a declarat Maria Constantin pe Instagram.

Maria Constantin, despre colegii de la Survivor România

Maria Constantin a subliniat că nu este supărată pe Ionuț Iftimoaie pentru că a nominalizat-o pentru ieșirea din competiție, în ciuda faptului că își dorea foarte mult să rămână și să evolueze. Din păcate, oamenii au votat-o pentru că nu a adus niciun punct echipei sale.

ADVERTISEMENT

Fosta Faimoasă de la Survivor România 2023 are aprecieri pentru Ștefi cu care s-a înțeles foarte bine, dar și cu Bianca, Jorge și Sebi despre care a precizat că este băiat foarte matur pentru vârsta pe care o are.

ADVERTISEMENT