Life

Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica. Ce vrea să facă la marele eveniment

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica după ce bărbatul a cerut-o în căsătorie la Splash! Vedete la apă. Ce vrea să facă artista la marele eveniment.
17.08.2022 | 13:12
Maria Constantin dezvaluiri despre nunta cu Robert Stoica Ce vrea sa faca la marele eveniment
Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a făcut dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica după ce acesta i-a adresat marea întrebare la Splash! Vedete la apă.

Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta cu Robert Stoica

Interpreta de muzică populară a fost cerută în căsătorie la Splash! Vedete la apă și a vorbit despre planurile de nuntă.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin și Robert Stoica formează un cuplu de trei ani, iar nunta ar fi avut loc și dacă nu ar fi existat cererea în căsătorie, după cum a declarat artista în cadrul unui interviu.

Concurenta de la Antena 1 este fericită că și-a găsit sufletul pereche. Cântăreața se simte liniștită alături de partenerul ei, cu care nu a avut niciodată conflicte.

ADVERTISEMENT

În plus, Maria Constantin se simte foarte bine de când s-a logodit și ar vrea să scoată o melodie special pentru dansul mirilor de la nunta ei.

Evenimentul va avea loc anul viitor, iar cei doi viitori miri încă nu au stabilit data.

“Foarte bine mă simt cu inelul pe deget. Chiar acum vorbeam cu băieții din trupa mea și chiar vreau să scoatem o piesă strict pentru dansul mirilor, care să fie cântată la nunta noastră și care va fi ca un tip de invitație online.

ADVERTISEMENT

La anul va fi nunta, încă nu am stabilit data, pentru că trebuie să ne interesăm de local și așa mai departe, vom vedea mai târziu ce urmează. Sunt super fericită.

Nu mă așteptam la treaba asta, nici măcar nu am bănuit. Nu am avut nici cea mai mică bănuială că asta urma să se întâmple.”, a declarat Maria Constantin pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a fost cerută Maria Constantin în căsătorie

În cadrul emisiunii Splash! Vedete la apă, Maria Constantin a avut parte de o surpriză de proporții din partea iubitului ei.

Robert Stoica s-a așezat în genunchi, pe marginea bazinului olimpic din Bacău, acolo unde se filmează emisiunea de la Antena 1.

În afară de inelul de logodnă, bărbatul i-a oferit și un buchet de flori iubitei sale. Artista a spus un “DA” din toată inima după ce i-a fost adresată marea întrebare.

“Pentru iubitul meu am sărit și pentru Nea Mărin… Îmi este teamă de adâncime. Dacă nu simt ceva sub picioare îmi este teamă de înălțime, nu mai spun!”, a declarat Maria Constantin după ce a sărit în apă de la înălțimea de 3 metri.

ADVERTISEMENT