Life

Maria Constantin este protagonista unui nou show TV. Cu ce post a semnat

Maria Constantin este protagonista unui nou show de televiziune. Unde și când o poți urmări pe frumoasa interpretă de muzică populară?
21.05.2024 | 19:22
Maria Constantin este protagonista unui nou show TV Cu ce post a semnat
Maria Constantin este protagonista unui nou show TV. Foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Constantin este protagonista unui nou show de televiziune. Telespectatorii vor avea șansa să o cunoască mai bine pe frumoasa interpretă de muzică populară.

Maria Constantin este protagonista unui nou show TV. Cu ce post a semnat

Maria Constantin a semnat cu Antena Stars și este protagonista show-ului „În culisele celebrităţii”, potrivit celor de la SpyNews. Emisiunea va fi difuzată începând cu acest weekend, în fieacare sâmbătă, de la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita interpretă va avea propriul reality show „În culisele celebrităţii” – O viață de vedetă fără filtre. Telespectatorii vor avea ocazia să descopere persoana dincolo de imaginea publică, să înțeleagă mai bine cine este Maria Constantin în viața de zi cu zi.

Maria Constantin este apreciată atât pentru talentul ei muzical, cât și pentru frumusețea deosebită. Ea se bucură de o comunitate de peste 200.000 de urmăritori pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ea s-a căsătorit în anul 2023 pentru a treia oară, după două mariaje eşuate. De data aceasta, Maria și-a găsit fericirea alături de Robert Stoica, bărbatul care a făcut-o să creadă în dragoste la prima vedere.

Cei doi au copii din relațiile anterioare și vor să își construiască o familie frumoasă împreună. Maria are un băiețel pe nume Codrin din prima căsătorie, cea cu interpretul de muzică populară Ciprian Vasile Tapota.

ADVERTISEMENT

Soțul frumoasei cântărețe, Robert Stoica, deține o pensiune în Argeș, care se află în renovări și pe care își dorește să o extindă alături de Maria. Aceștia ar putea susține și posibile evenimente la pensiunea lor, pentru a atrage clienți.

„Suntem amândoi și când sunt doi, puterea crește. Vor fi încă 10 camere mult mai spațioase și cu canapea extensibilă, cu un restaurant de vreo 60-70 de persoane. Nu neapărat pentru evenimente.Vrem să facem și pentru mic dejun, că momentan este pentru cazare și este mai mult pentru tranzit.

ADVERTISEMENT

Oamenii vin, pleacă spre Transfăgărășan sau vizitează Mănăstirea Curtea de Argeș, deci cam atât, dar vrem să ne extindem mai mult pe turism, pentru că este o zonă neexplorată momentan”, a declarat Maria Constantin anul trecut, la „Xtra Night Show”.

ADVERTISEMENT