Life

Maria Constantin face nuntă ca un festival White Party: ”Nu respectăm nicio tradiție, dăm brățări”

Maria Constantin a spus totul despre nunta din această vară. Artista și soțul ei nu respectă nicio tradiție și vor avea o nuntă total atipică.
25.05.2023 | 18:15
Maria Constantin face nunta ca un festival White Party Nu respectam nicio traditie dam bratari
Maria Constantin, dezvăluiri despre nunta atipica. Toata lumea in alb
ADVERTISEMENT

 Maria Constantin și iubitul ei, Robert Stoica, sunt în focul pregătirilor pentru nunta ce va avea loc în vara aceasta. Cunoscuta cântăreață susține că nu va respecta tradițiile românești, iar marele eveniment va avea loc în aer liber. Ea și iubitul ei și-au ales deja ținutele pentru marele eveniment și au pus la punct toate detaliile. Maria Constantin însă, a dat detalii neștiute până acum, despre „extravaganțele” de la nuntă.

Maria Constantin și soțul, surprize pentru invitați

Maria Constantin și Robert Stoica își vor uni destinele pe 4 august în această vară. Nunta va avea loc într-un local de fițe din București. Artista și viitorul soț au optat pentru o locație în aer liber, cu muzică live. Total atipic este faptul că toți invitații vor fi îmbrăcați în alb, deci va fi un White Party.

ADVERTISEMENT

„Stăm bine cu pregătirile pentru nuntă. Ne-am pregătit din timp, am pus toate detaliile la punct, nu prea mai avem multe de făcut. Nunta va fi pe 4 august.

Noi am stabilit să facem nunta în aer liber în perioada în care este cald. Ne-am gândit la ideea de soare, de căldură. La noi cald este iulie-august, așa că a trebuit să ne punem nunta în acea perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu este o nuntă tradițională. Este o nuntă atipică, va fi ca o petrecere totul. Toată lumea va trebui să vină îmbrăcată în alb. Va fi o petrecere unde lumea se va distra, cu siguranță la sfârșit vom fi toți pe mese. Vrem ca invitații noștri și noi să ne distrăm, să ne simțim bine”, a dezvăluit pentru FANATIK.

Maria Constantin: “Ne gândim să dăm brățări la nuntă, ca la festivaluri”

Fosta soție a lui Marcel Toader susține că nu va respecta tradițiile românești. Astfel „furatul miresei” sau „jocul găinii” nu vor exista. Pe de altă parte, Maria și Robert iau în calcul să dea brățări tuturor invitaților.

ADVERTISEMENT

„Nu vom respecta nicio tradiție la nuntă. Nu suntem cu respectarea tradițiilor pentru eu consider că aceste lucruri îți iau mult din timp. Nu vrem să respectăm nicio tradiție. Ar fi o idee să dăm brățări ca la festivaluri”, a spus Maria Constantin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Maria Constantin și Robert, fițe de milioane la nuntă: „Vom avea live-cooking”

Cunoscuta cântăreață a dezvăluit că a fost de mai multe ori la degustarea meniului pentru marea zi. Ea și Robert își doresc ca totul să fie perfect. Au ales mâncare pentru toate gusturile cu care își vor da pe spate invitații, iar bucătăria va fi românească și italiană.

ADVERTISEMENT

„Vom merge pe stilul italienesc la meniu. Aperitivul va fi servit la farfurie cu specialități italienești, peștele va fi făcut în același stil. Sărmăluțele și friptura vor fi făcute pe loc. Va fi un show live-cooking și fiecare își va alege.

Mie îmi place foarte mult peștele. Dacă nu am pește, nu mă mai interesează că există cotlet de berbecuț, porc, nimic. Astfel, omul își poate alege, din acest motiv am optat pentru live cooking. Mi se pare că este mai antrenant așa.

Nu vom avea candy-bar, vom aveam doar mașină de înghețată. De asemenea va exista și o mașină de pop-corn. Va fi ca la un party. Cred că o să ciugulesc la nuntă, nu o să mănânc. Cu toate că mâncarea este senzație. Am fost la degustare și este vis”, a mai spus artista.

Artista a făcut detoxifiere și a ținut post înainte de nuntă

Nu mai este un secret pentru nimeni că frumoasa cântăreață face eforturi pentru a se menține în formă. Maria este foarte atentă la mâncarea pe care o consumă. Așadar, înainte de marele eveniment, vedeta a decis să țină câteva zile de post.

„Am ținut câteva zile de post. Mi-am dorit o detoxifiere a organismului. Deși sunt o persoană credincioasă nu merg la biserică foarte des. Cred, dar mai mult pentru mine. Mi se pare că se comercializează foarte mult religia.

Așa că decât să merg doar pentru că se comercializează, prefer să merg în natură. Și mai merg la câteva mănăstiri, dar nu foarte cunoscute. Îmi place să ies în natură, să mă încarc cu energie. Îmi place să petrec timpul cu mine singură” , a mai spus cântăreața pentru FANATIK.

Maria Constantin și Robert Stoica au amânat luna de miere

Dacă în ceea ce privește nunta, Maria și Robert au aproape totul gata, luna de miere a fost amânată. Se pare că vara aceasta artista vrea să își onoreze cântările. Astfel, luna de miere va fi tocmai la anul.

„Luna de miere va fi în ianuarie, februarie, o mai amânăm. Nu avem cum în luna august pentru că eu am multe evenimente. În ianuarie-februarie ne vom face timp și vom pleca în Zanzibar.  Mie îmi place căldura și atunci ar fi o prostie să merg în august după nuntă. Unde să merg la căldură când la noi este cald?

Lunile de iarnă sunt și mai lejere, cu excepția lunii decembrie, și atunci îmi permite și timpul. Totul este mai liniștit atunci”, a spus Maria Constantin pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT