Life

Maria Constantin, gata de nuntă. Solista de muzică populară e pregătită să fie din nou mireasă

Maria Constantin este întrebată tot mai des de planurile de nuntă, dovadă că interpreta de muzică populară a dezvăluit dacă are sau nu de gând să se căsătorească din nou.
04.08.2021 | 23:48
Maria Constantin, gata de nuntă. Solista de muzică populară e pregătită să fie din nou mireasă
Maria Constantin, gata de nuntă. Solista de muzică populară e pregătită să fie din nou mireasă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină este gata să îmbrace rochia de mireasă, având foarte mare încredere în iubitul ei, care-i oferă tot sprijinul și suportul moral de care are nevoie.

Maria Constantin este foarte fericită alături de Robert Stoica, iubitul cu trei ani mai tânăr. Cei doi locuiesc deja împreună de peste un an, povestea lor de dragoste fiind una solidă.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, din nou mireasă. Vedeta a vorbit și despre copii

Cântăreața de muzică populară nu exclude posibilitatea să devină doamna Stoica în viitorul apropiat, știind deja cum vrea să arate evenimentul, mic și foarte discret, doar cu oamenii dragi.

„Mi-am găsit omul în care să mă sprijin, să mă iubească așa cum sunt eu și să mă înțeleagă. Asta e cel mai important. Da, îți dai seama că o să urmeze și acest pas (nr. nunta). 

ADVERTISEMENT

Nu ne-am gândit acum la chestia asta. Cu siguranță, dacă voi face o nuntă, când o voi face, dar oricum am înțeles că nu actul acela te ține și nu te va face mai fericit.

Va fi un eveniment mic și foarte discret”, a spus Maria Constantin în cadrul unei emisiuni TV, notează wowbiz.ro.

Solista a mai fost căsătorită în trecut, de aceea nu se grăbește să facă prea curând marele pas. Asta și pentru că are foarte multe proiecte în desfășurare și organizarea unei nunți cere și foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară va ajunge la un moment dat la altar, mărturisind sincer și ce planuri are legat de venirea pe lume a unui copil. Blondina are un băiat dintr-o relație anterioară.

„Important este că am copilul mare și sănătos, e foarte fericit că are mama doar un băiat. Nu am discutat cu el despre asta (nr. dacă-și dorește un frățior sau o surioară).

Nu știu dacă și-ar dori, nici noi nu ne-am gândit momentan la asta. Vedem, ce o vrea Dumnezeu”, a completat Maria Constantin.

ADVERTISEMENT

Cine este iubitul Mariei Constantin și cu ce se ocupă

Solista și actualul iubit sunt nedespărțiți de când drumurile li s-au întâlnit. Vedeta și Robert Stoica apar mereu împreună la evenimente mondene sau în emisiuni TV, semn că se iubesc foarte mult.

Tânărul nu face parte din showbiz-ul românesc, ci este axat pe afaceri imobiliare. În plus, iubitul Mariei Constantin are o pensiune în județul Argeș.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri