Life

Maria Constantin împlinește vârsta de 36 de ani! De ce plânge după Survivor România: ”Nu există limite”

Maria Constantin a ajuns la vârsta de 36 de ani și dezvăluie motivele care au făcut-o să se transforme radical după experiențele de viață trăite, inclusiv la Survivor România.
12.03.2023 | 08:45
Maria Constantin implineste varsta de 36 de ani De ce plange dupa Survivor Romania Nu exista limite
Maria Constantin împlinește 36 de ani. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Maria Constantin împlinește, astăzi, 12 martie 2023, 36 de ani și declară că singurul lucru pe care l-ar face, dacă ar putea lua viața de la capăt, ar fi să se ferească de falșii prieteni pe care i-a avut în jur.

Maria Constantin împlinește vârsta de 36 de ani! Viață grea pentru artistă

Maria Constantin împlinește astăzi, 12 martie 2023, vârsta de 36 de ani. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru FANATIK, Maria Constantin ne povestește cum se serbau zilele în copilărie, când părinții nu puteau face mare lucru din cauza situației financiare precare.

ADVERTISEMENT

Frumoasa cântăreața mărturisește că ‘viciul’ ei sunt pantofii și sandalele, că visează să călătorească în toată lumea și că cel mai frumos cadou pe care i l-a făcut viața este fiul ei, Codruț.

Maria Constantin mărturisește că nu a știut să se ferească de falșii prieteni și recunoaște că a trăit o mare dezamăgire atunci când a fost eliminată de la Survivor România după doar o săptămână de concurs.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin: “Am un vis, să vizitez toată lumea”

La mulți ani, Maria. Cum te simți azi, la 36 de ani?

-Mulțumesc tare mult! Mă simt tot ca la 18 ani dar uneori mă trezesc brusc la realitate văzându-l pe fiul meu care are vârsta de 13 ani și este puțin mai înalt decât mine.

Ai vreun vis neîmplinit încă?

-Nu aș putea spune că am vreun vis neîmplinit însă mi-am propus să călătoresc mult mai mult pentru că asta este cumva visul meu, să vizitez toată lumea.

ADVERTISEMENT

“Părinții mei nu făceau o sărbătoare din ziua mea din cauza situației financiare”

Cum îți petreceai ziua în copilărie? Ce cadouri primeai de la părinții tăi?

– În copilărie, părinții mei nu făceau o sărbătoare din ziua mea și asta probabil din cauza situației financiare. Dar cu toate astea majoratul mi l-au organizat cu mulți invitați, iar de atunci am realizat că nu sunt genul căreia să ii placă foarte mult petrecerile în care eu să fiu în centrul atenției. Prefer mai mult sărbătorile cu familia, în liniște și într-un cadru cât mai restrâns.

Mama ta îți pregătea ceva special când venea ziua ta?

-Mama este o gospodină desăvârșită și de fiecare dată pregătea mâncăruri cât mai multe și de asemenea tort și prăjituri, știind că îmi plac foarte mult dulciurile.

ADVERTISEMENT

“Cred că sunt aceeași Maria ca la 18 ani”

Cum era Maria Constantin la 20 de ani și cum este acum, la 36? Ce simți că ai câștigat și ce ai pierdut?

-Cred că sunt aceeași Maria ca la 18, 20 de ani dar cu mult mai multă maturitate și înțelepciune.

Ai vreun tabiet pe care-l faci numai astăzi?

-Da! Nu răspund la telefon! Doar familia are prioritate. Exact ce spuneam, nu îmi place agitația și consider că în această zi specială vreau să-mi acord tot timpul numai mie și familiei.

Cum petreceți azi, cu familia, cu prietenii?

-Încă nu am stabilit toate detaliile dar sunt omul momentului și genul care trăiește clipa. Probabil într-o oră voi pleca la mama și voi strânge întreaga familie.

Iubirea de mamă: “Cel mai frumos cadou pentru mine este el”

O să fie și Codruț cu tine? Care a fost cel mai frumos cadou pe care l-ai primit de la fiul tău?

-Codruț, fiul meu, este tot timpul în preajma mea și tot timpul îmi dăruiește cadouri, însă cel mai frumos cadou pentru mine este el!

“Toată viața mea am pus preț pe familie”

Ai vreo amintire de ziua ta, vreo întâmplare care ți-a rămas în memorie?

-Îmi amintesc de un moment de ziua mea când părinții mei nu și-au permis să cumpere mare lucru așa că mama a făcut un ghiveci de legume la cuptor, iar eu eram atât de fericită alături de frații și părinții mei. Cred că tocmai de aceea toată viața mea am pus preț pe familie, pe timpul petrecut alături de ei, nu pe lucrurile materiale.

Maria Constantin și fratele ei, în copilărie. Sursă foto: Arhivă personală
Maria Constantin și fratele ei, în copilărie. Sursă foto: Arhivă personală

Care a fost cel mai scump cadou pe care ți l-ai făcut, până acum?

-Nu sunt genul care să îmi fac cadouri, mai ales cadouri scumpe. Dar recunosc că de 3 ani, de când sunt cu iubitul meu, el tot timpul mă răsfață cu ceea ce știe că îmi doresc cel mai mult, adică pantofi și sandale.

Care sunt cele mai mari realizări ale Mariei Constantin

Care este cea mai mare realizare a ta până acum? Personal și profesional.

-Liniștea. Liniștea și timpul! Aceste două lucruri mi le-am dorit atât în viața personală cât și în viața profesională. În viața personală am liniște și îmi petrec timp de calitate alături de persoanele dragi iar pe plan profesional pot spune că sunt împlinită, liniștită și împart timp cu oamenii care mă iubesc  și care îmi apreciază munca.

“I-aș spune să se ferească de falșii prieteni”

Ce crezi că o să primești astăzi de la iubitul tău?

-Cel mai important lucru pe care îl primesc de la iubitul meu, în fiecare zi, este dragostea și aprecierea.

Dacă astăzi te-ai întâlni cu Maria mică, de ce i-ai spune să se ferească?

– Cred că i-aș spune să se ferească de “prieteni”.

Survivor România, tot ce e mai rău și mai greu într-o competiție

Cum a fost la ‘Survivor’? Ce ți-a plăcut și ce nu?

-Survivor este o experiență pe care mi-am dorit-o enorm, și asta pentru că îmi doream foarte mult să văd cât pot rezista, dacă pot trece peste orice fel de barieră mentală. Și DA! Mi-am testat multe limite și mi-am dat seama că nu există aceste limite. Mi-am dat seama că sunt un om mai puternic decât mi-am imaginat sau am gândit vreodată despre mine. Nu aș putea spune că a fost ceva ce nu mi-a plăcut pentru că Survivor asta înseamnă, tot ce e mai rău și mai greu într-o competiție, și cumva știam unde merg.

“A fost experiența și competiția vieții mele” mărturisește frumosa cântăreață

Care ți s-a părut cel mai greu moment?

-Atunci când am fost eliminată la votul publicului pentru că eu eram setată că voi putea rezista în acele condiții mult mai mult timp, iar în fiecare zi  descopeream că sunt din ce în ce mai puternică și că pot duce lupta asta mult mai departe. Dar din păcate publicul nu mi-a oferit această șansa! Pot spune de asemenea că este experiența și competiția vieții mele.

ADVERTISEMENT