Life

Maria Constantin, însărcinată pentru a doua oară? Ce a dat-o de gol pe cântăreață

06.11.2020 | 18:00
Maria Constantin insarcinata pentru a doua oara Ce a dato de gol pe cantareata
Maria Constantin, însărcinată pentru a doua oară? Ce a dat-o de gol pe cântăreață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un bărbat misterios, declarând că deja s-au mutat împreună, semn că relația este cât se poate de serioasă. În urmă cu puțin timp a vorbit despre căsătorie, iar acum a făcut un gest care i-a făcut pe mulți curioși. 

Cântăreața de muzică populară a fost invitată în platoul unei emisiuni TV unde pe toată perioada interviului a ținut în brațe un animal de pluș, mascota show-ului. Gestul său i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă artista nu este cumva însărcinată pentru a doua oară.

ADVERTISEMENT

Cert este că, Maria Constantin își dorește cu ardoare întemeierea unei familii alături de actualul partener de viață, mai ales că în trecut a avut numai ghinion în dragoste. Vedeta radiază de fericire de când iubește din nou și nu este exclus să devină mamă a doua oară.

Maria Constantin, însărcinată? Ce gest a dat-o de gol de artistă

Potrivit spynews.ro, gestul artistei a dat de gândit, însă rămâne de văzut dacă este într-adevăr însărcinată pentru a doua oară. Ce-i drept, fosta soție a lui Marcel Toader își mai dorește urmași și a vorbit despre asta de fiecare dată când a avut ocazia.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin nu vrea să discute despre viața sa amoroasă, dorind să păstreze discreția. Cu toate acestea fanii sunt interesați să afle informații despre vedetă, chiar dacă blondina nu dorește să-și mai pună pe tavă povestea de iubire.

Artista de muzică populară își dorește enorm o familie și mai mulți copii, având un băiat, Codruț, în vârstă de 9 ani, care locuiește alături de fostul soț, Ciprian Tapota Lătărețu.

ADVERTISEMENT

Vedeta visează să devină mamă din nou, precizând că în ultimii ani s-a focusat prea mult pe carieră. Așadar, blondina se vede din nou însărcinată și nu este exclus ca acest lucru să se întâmple cât mai repede.

„Nu vreau neapărat să o țin la distanță, dar consider că viața personală se desfășoară acasă unde sunt fericită și bine și împlinită. Ce este la TV este munca mea profesională, asta vreau să se vadă. 

ADVERTISEMENT

Mai frumos este așa, să aflați puțin câte puțin, nu așa totul dintr-o dată, ca într-o relație: pui cărămidă cu cărămidă”, a declarat cântăreața de muzică populară în urmă cu circa o lună.

ADVERTISEMENT