Life

Maria Constantin, noi detalii despre nunta cu Robert Stoica. Cine vor fi nașii lor

Maria Constantin a oferit noi detalii despre nunta cu Robert Stoica. Artista de muzică populară a spus cine vor fi nașii de cununie.
26.10.2022 | 15:40
Maria Constantin noi detalii despre nunta cu Robert Stoica Cine vor fi nasii lor
Maria Constantin si Robert Stoica se vor căsători anul viitor. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Constantin se pregătește să spună din nou ”DA!”, mai exact, pentru a treia oară. Cântăreața de muzică populară va avea anul viitor nunta cu partenerul ei, Robert Stoica. Cine vor fi nașii de cununie?

Maria Constantin, pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă. Cine vor fi nașii de cununie

Solista de folclor a mărturisit că nașii vor fi artista Kristiyana și soțul acesteia, impresarul Rustem. Cei doi sunt prieteni buni cu Maria Constantin.

ADVERTISEMENT

Totodată, interpreta a dezvăluit că nu vor avea loc în aceeași zi cununia civilă și cea religioasă. Asta pentru că nu vrea să aibă parte de prea multă agitație.

”Nașii am spus că vor fi Kristiyana și soțul ei, impresarul Rustem. Ei sunt prietenii noștri. Noi nu am stabilit absolut nimic, nici biserica, unde va avea loc evenimentul.

ADVERTISEMENT

Pentru că noi oricum o să facem și cununia civilă și cununia religioasă într-o altă zi, separat de ziua în care dăm petrecerea”, a spus Maria Constantin pentru revista Viva!

Ce spune Maria Constantin despre rochia de mireasă

Cântăreața a oferit detalii și despre rochia de mireasă. Ținuta va fi realizată în ianuarie, de către Florin Burescu, ale cărui creații sunt pe placul Mariei Constantin.

ADVERTISEMENT

”Modelul este stabilit deja. Va fi realizat de Florin Burescu în luna ianuarie, cel mai probabil. Pentru că atunci o să mă eliberez și eu după Revelion și cu toată nebunia evenimentelor, dar și cu vizitele pe acasă, cu vacanța de sărbători și mâncatul mai mult.

Și atunci, după ce o să mă calmez cu toate lucrurile acestea, în ianuarie pe apucăm de rochie și vom lucra la ea. Pentru că nu vreau să fie ceva făcut pe grabă. Și să știu că e făcută până în nuntă”, a mai transmis Maria Constantin.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin l-a întâlnit pe Robert Stoica după divorțul de Marcel Toader, afacerist care a murit în 2019, în urma unui stop-cardiac. Robert Stoica este mai mic cu trei ani decât îndrăgita interpretă, dar acest lucru pare să nu fi fost un impediment în a-și planifica căsătoria.

ADVERTISEMENT