Life

Maria Constantin știe cine câștigă Survivor România! Doar că i-a greșit numele! Faimoasa s-a făcut de râs

Maria Constantin a încurcat borcanele în mediul online! Fosta concurentă de la Survivor România a botezat un concurent pe care îl vede chiar câștigător.
16.02.2023 | 18:15
Maria Constantin stie cine castiga Survivor Romania Doar ca ia gresit numele Faimoasa sa facut de ras
Maria Constantin, fostă concurentă la Survivor România 2023. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin l-a botezat pe unul dintre concurenții de la Survivor România 2023! Concurenta care a reușit ”performanța” să fie prima concurentă eliminată care nu a înscris niciun punct în show-ul de la PRO TV a făcut o gafă cu privire la numele unui concurent despre care zice că ar fi preferatul ei.

Maria Constantin, gafă pe Instagram. A botezat un concurent de la Survivor România

După ieșirea lui Sebastian Dobrincu (din considerente medicale), Maria vede acum pe altcineva drept câștigător al reality-show-ului. Cântăreața de muzică populară a tot evitat să spună dacă vede pe cineva câștigător, ca să nu îi supere pe fanii concursului, dar a dat un nume, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Doar că… numele pe care Maria l-a oferit urmăritorilor nu face parte dintre concurenții de la Survivor România. Și, chiar dacă, probabil, se referă la unul dintre Războinici – ea fiind membră a exhipei Faimoșilor – tot s-a cam făcut de râs…

Maria, e Dan, nu Doru!

„Nu aș vrea să îmi dau cu părerea. Am mai spus o dată la Măruță, am zis că Sebi, dar din cauza accidentărilor a ieșit. Lucrurile acolo sunt imprevizibile.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun, deși țin cu Faimoșii, e Doru Ursa. A fost o surpriză pentru toți. Și e chiar mișto omul. La prima vedere, mi se pare că e cel mai bun de acolo”, a spus Maria Constantin pe Instastory.

Dacă nu ați observat greșeala din declarațiile Mariei, vă spunem că nu există niciun concurent cu numele Doru Ursa în acest show! Maria probabil încă nu a aflat că bărbatul despre care și-a făcut o părere bună este Dan, nu Doru! Așadar, Maria ar trebuie să pregătească mielul pentru Dan Ursa pentru că l-a botezat!

ADVERTISEMENT

Cu siguranță fanii vor ierta gafa pe care a făcut-o artista, căci ni se întâmplă tuturor să mai încurcăm borcanele! Vedeta a mai fost întrebată de fanii ei dacă se mai uită la Survivor și a zis că urmărește în continuare show-ul, dar o face de fiecare dată cu un mare gol în stomac. Blondina încă nu s-a obișnuit că a fost eliminată din acest concurs în care ar fi vrut să ajungă până la final.

Maria Constantin, prima eliminată de la Survivor 2023

Aceasta a mai zis pe Instastory că probabil ar fi făcut față traseelor dacă ar mai fi stat în Dominicană. Vedeta a zis că a stat de vorbă cu Elena Chiriac, finalista sezonului trecut, și a aflat de la ea că abia după o lună începi să înveți cu adevărat traseele, însă Maria nu a avut parte de această lună de acomodare, fiind mult mai repede scoasă din joc.

ADVERTISEMENT

„A fost o experiență Wow pentru mine. Cred că am învățat câte ceva de la fiecare coleg de-al meu în parte. Sunt fericită că am avut parte de o astfel de o experiență.

De asemenea, cred că mi-am demonstrat suficient de multe lucruri chiar și într-o săptămână. Ceea ce nu știu oamenii de acasă e că aici parcă timpul trece mult mai greu. Mă bucur că poate am fost de folos cu ceva. Asta este, mă duc acasă, la familie”, a spus Maria după eliminarea de la Survivor.

Show-ul Survivor România 2023 este difuzat de luni până miercuri de la ora 20:30, la PRO TV. Din echipa Faimoșilor mai fac parte acum Mihai Zmărăndescu (new entry), Carmen Grebenișan, Ștefania Stănilă, DOC, Remus Boroiu, Kamara, Bianca Patrichi, Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru și Crina Abrudan.

La Războinici concurează Dan (și nu Doru!) Ursa, Eduard Gogulescu, Andreea Moromete, Lucianna Vagneti, Robert M., Andrei Krișan, Alexandra C., Alina Radi, Alexandra Porkolab și Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT