Life

Foto. Maria Constantin promovează noul album în ţinute provocatoare

Pe 12 martie, interpreta de muzică populară Maria Constantin va lansa albumul „Viaţa mea e o poveste”. Ca să atragă atenţia, cântăreaţa a îmbrăcat o rochie mai mult decât sexy.
08.03.2018 | 13:11

Interpretă de muzică populară şi fostă concurentă la „Vocea României” şi „Ferma Vedetelor”, de la Pro TV, Maria Constantin a afişat ţinute provocatoare pentru lansarea noului său album, „Viaţa mea e o poveste”. Designerul Florin Burescu i-a alcătuit o ţinută cu totul specială. „Are aplicate manual 1.500 de pietre Swarovski. Sunt extrem de bucuros să fac parte din acest proiect muzical. Maria lansează un nou album, cu piese care sună divin. Maria poartă mereu cu stil şi graţie creaţiile semnate Florin Burescu Atelier”, declară designerul.

Despărţirea Mariei Constantin de Marcel Toader a făcut deliciul tabloidelor. Fostul soţ al cântăreţei a acuzat-o de infidelitate, pe micul ecran, i-a adus până şi lenjeria intimă la tv, apoi a mers în satul ei natal şi i-a aruncat peste gard sacii cu lucrurile personale, circ la care au sosit şi poliţiştii.

Cântăreaţa de muzică populară nu a ieşit public să-şi combată soţul, ci a adus dovezi grele la dosar, care l-au făcut pe acesta să renunţe la proces: poze cu Marcel Toader gol puşcă, discuţii indecente cu femei pe care încerca să le agaţe.

În plus, artista a solicitat şi jumătate din câştigurile încasate de Toader pentru a o defăima.   

Sursă: www.click.ro