Life

Maria Constantin, pusă la zid de fani după o schimbare de look. Au spus că seamănă cu Bianca Drăgușanu: „Te-ai desfigurat”

Maria Constantin, pusă la zid de fani. Aceasta și-a schimbat înfățișarea, dar fanii au criticat-o aspru. Au spus că seamănă cu Bianca Drăgușanu.
31.01.2023 | 14:16
Maria Constantin pusa la zid de fani dupa o schimbare de look Au spus ca seamana cu Bianca Dragusanu Teai desfigurat
Maria Constantin, pusă la zid de fani. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin a apelat la o schimbare de look, dar fanii au pus-o la zid după aceea și chiar i-au spus că s-a desfigurat și că seamănă cu Bianca Drăgușanu acum.

Maria Constantin, pusă la zid de fani. Au spus că seamănă cu Bianca Drăgușanu

Maria Constantin a vrut să facă o schimbare de look și a decis să schimbe blondul cu care ne-a obișnuit cu o nuanță castanie.

ADVERTISEMENT

Deloc pe placul fanilor ei, care au considerat că s-a desfigurat. Ba mai mult, o altă persoană a considerat că aceasta a apelat și la mai multe intervenții estetice și acum seamănă cu Bianca Drăgușanu, o cunoscută adeptă a operațiilor estetice.

„Semeni perfect cu Dragușanca”, a scris un fan, iar un altul a spus „Mamă, dar ce desfigurată ești. Ce înseamnă chirugia plastică”.

ADVERTISEMENT

Un fan chiar a scris stupefiat dacă în imagini este chiar Maria Constantin, pentru că, după spusele sale, nu seamănă deloc cu cântăreața după schimbarea de look.

„Tu ești ? Nu mai semeni cu cea de dinainte. Păcat că apelați la chirurgie, vă stricați naturalețea și frumusețea”, a scris o fană.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, nevoită să se tundă după Survivor

Maria Constantin a povestit că nu voia neapărat să facă această schimbare de look, dar a fost nevoită pentru că părul ei era distrus după competiția Survivor România, deși a participat la aceasta doar pentru o săptămână.

„A fost nevoie să mă fac blondă, pentru că la Survivor, chiar dacă am stat o săptămână, părul meu s-a distrus, am și tuns foarte mult din el.

ADVERTISEMENT

Stau numai cu tratamente în el, s-a ars foarte rău și nu am ce să-i fac. Ar trebui să mă tund până la gât, acel bob, dar nu vreau”, a povestit Maria Constantin.

ADVERTISEMENT