Life

Maria Constantin reacționează după ce Iulia Albu a făcut-o ”pui rotisat”. Mesajul artistei pentru designer

Maria Constantin reacționează după ce Iulia Albu a făcut-o ”pui rotisat” în cadrul emisiunii ”Poliția Modei”. Ce îi transmite artista designerului care a criticat-o destul de dur?
25.07.2022 | 19:09
Maria Constantin reactioneaza dupa ce Iulia Albu a facuto pui rotisat Mesajul artistei pentru designer
Ce i-a transmis Maria Constantin Iuliei Albu, după ce a fost făcută ”pui rotisat”. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Constantin îi răspunde Iuliei Albu după ce creatorul de modă a numit-o ”pui rotisat”, a criticat-o pentru cum se îmbracă și a spus că se bronzează prea mult.

Cum reacționează Maria Constantin după ce Iulia Albu a făcut-o ”pui rotisat”

Cântăreața Maria Constantin a avut o replică diplomată la adresa Iuliei Albu, dar și-a exprimat și nemulțumirea față remarcile designerului. Totodată, a subliniat doar că nu i-ar plăcea ca cineva să spună ceva urât despre vocea sa. Maria Constantin a mai punctat că este absolventă de Conservator și că nu-i pot fi contestate calitățile muzicale.

ADVERTISEMENT

”Da, eu nu pot să spun decât că o salut. Și culmea, asta cu bronzul să știi că sunt chiar ofticată pentru că, uite, într-adevăr mă bronzez destul de repede când merg la plajă și se vede că sunt bronzată.

La mine bronzul ține 2-3 zile pentru că am pigmentul atât de alb și se reduce relativ destul de repede.Adică dacă nu întrețin cu un solar, cu o plajă, se duce foarte repede.

ADVERTISEMENT

Mă rog, ei spun chestia asta pentru a mai apărea o știre. Ar fi ciudat ca toată lumea să te placă. Dacă eu mă simt bine, totul este perfect, nici nu prea mă interesează”, a mărturisit Maria Constantin pentru Cancan.ro

Solista de muzică de petrecere a mai dezvăluit pentru sursa menționată că nu știe ce fotografie i-a criticat Iulia Albu, dar și că ar fi mai potrivit ca să i se explice unei persoane cum ar trebui să se îmbrace, atunci când i se aduc reproșuri.

ADVERTISEMENT

Ce replică are Maria Constantin și pentru Anca Serea, care i-a criticat bustul generos

Maria Constantin nu s-a dat în lături de a-i răspunde și Ancăi Serea, care invitată fiind la ”Poliția Modei” nu s-a arătat încântată de faptul că interpreta și-a pus ”un bust atât de generos”, dar nici față de hainele prea decoltate pe care le poartă aceasta.

Cântăreața și-a luat apărarea, explicând că și-a pus implanturi deoarece nu a avut parte de un bust ”atât de OK” până acum și a suferit din această cauză. Acum, însă, vrea să se bucure de cum arată.

ADVERTISEMENT

Revenind la Iulia Albu, aceasta a mai spus la adresa Mariei Constantin că ”are ceva de picoliță” și că a purtat (în imaginea comentată-n.r) un top pe care Britney Spears l-ar fi îmbrăcat acum două decenii.

Iulia Albu a mai dat de înțeles că Maria Constantin suferă de ”tanorexie”, deoarece pare că merge foarte mult la solar și a afirmat că are ”pielea rotisată de-a dreptul” și că o vede ”la mese”.

Dincolo de acestea, nu poate fi trecut cu vederea faptul că la 35 de ani, Maria Constantin arată ca la 20. Ea spune că are grijă la alimentație pentru a fi în formă.

ADVERTISEMENT