Life

Maria Constantin, sărut pasional cu iubitul tinerel. Ambii și-au serbat ziua de naștere în aceeași zi

Maria Constantin și iubitul tinerel nu au mai ținut cont de ochii lumii și s-au sărutat cu patos în văzul tuturor. Cei doi îndrăgostiți și-au serbat ziua de naștere în aceeași zi.
16.04.2022 | 17:57
Maria Constantin sarut pasional cu iubitul tinerel Ambii siau serbat ziua de nastere in aceeasi zi
Maria Constantin, sărut pasional cu iubitul tinerel în văzul tuturor. Sursa foto: captură Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Constantin și iubitul tinerel și-au furat un sărut pasional, la o petrecere pe care au organizat-o în cinstea zilei lor de naștere. Totul a avut loc la un restaurant din Argeș.

Maria Constantin și iubitul ei s-au sărutat la o petrecere organizată în cinstea lor

Maria Constantin a împlinit, deja, 35 de ani pe data de 12 aprilie, dar nu a vrut să-și sărbătorească ziua singură, așa că a mai așteptat până sâmbătă, când și partenerul ei împlinește 32 de ani.

ADVERTISEMENT

La eveniment, Maria Constantin a purtat o ținută aparte: o rochie aurie, ușor crăpată pe mijlocul piciorului. La aceasta, a asortat o pereche de pantofi argintii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

Cine este noul partener al Mariei Constantin

Noul partener al Mariei Constantin se numește Robert Stoica. El ar avea mai multe afaceri și deține o pensiune în Argeș.

ADVERTISEMENT

De altfel, dacă în trecut interpreta de muzică populară nu se sfia să se afișeze cu noii bărbați din viața ei, de această dată a decis să fie mai discretă. Ar avea și planuri de căsătorie cu Robert Stoica.

”S-a observat că sunt într-o relație. El nu este persoană publică și cu siguranță dacă a fost un caz asemănător în viața mea, nu va mai exista, pentru că a fost destul de complicată acea perioadă în care eram atât de expusă.

ADVERTISEMENT

De aceea, am început să-mi încercat să-mi țin viața privată deoparte, să nu afle lumea”, a spus Maria Constantin într-o emisiune TV.

Chiar dacă este mai tânăr decât Maria Constantin, Robert Stoica a mai fost și el căsătorit. În prezent, ambii s-au mutat împreună.

ADVERTISEMENT

”El este pe real, ca meserie. Suntem apropiați ca vârstă. Nu face sală, dar niciodată nu am fost atrasă de bărbații care au mușchi și sunt foarte bine conturați. Gătește.

Îi place să facă de toate. Locuim împreună. Da, a mai fost căsătorit, dar nu vreau să dau detalii despre lucrul acesta. Acum sunt atentă la încredere și tot ceea ce construim împreună”, a mai dezvăluit solista.

Una dintre cele mai cunoscute relații ale Mariei Constantin este cea cu Marcel Toader. Ea a fost cea de-a șasea soție a celui care a murit în 2019.

ADVERTISEMENT