Life

Maria Constantin se pregătește de nuntă. Cum va arăta rochia sa de mireasă

Maria Constantin are planuri de nuntă cu Robert Stoica. Cântăreața știe cum vrea să arate rochia ei de mireasă.
11.09.2022 | 18:37
Maria Constantin se pregateste de nunta Cum va arata rochia sa de mireasa
Maria Constantin și Robert Stoica, pregătiți de nuntă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Constantin va ajunge din nou în fața altarului. Solista în vârstă de 35 de ani, care are o relație cu Robert Stoica, este pregătită să spună ”DA!” pentru a treia oară.

Maria Constantin, pregătită să îmbrace a treia oară rochia de mireasă. Când va avea loc nunta

Maria Constantin a dezvăluit că și-a planificat nunta cu Robert Stoica pentru 2023, care va fi mai mult precum o petrecere în aer liber, la care invitații se pot îmbrăca lejer.

ADVERTISEMENT

”Anul viitor va fi nunta, momentan n-am stabilit data, pentru că avem foarte multe evenimente la care trebuie să mergem, mai așteptăm, probabil la toamnă mai târziu vom merge să ne uităm de locație.

Cert este că va fi o petrecere, nu o nuntă, ceva gen white party, afară, toată lumea să se simtă bine, îmbrăcată mai lejer, nu neapărat cu rochii de seară și nu știu ce accesorii”, a dezvăluit solista pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Maria Constantin, despre rochia sa de mireasă: ”E un model nu neapărat atipic”

În privința rochiei de mireasă, solista a mai precizat că este gândită de câțiva ani și va fi croită într-un mod simplu. Abia spre iarnă artista își va dedica mai mult timp rochiei sale.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party.

ADVERTISEMENT

Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi va face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar va fi o rochiță foarte drăguță”, a mai detaliat cântăreața.

Maria Constantin a mai fost căsătorită în trecut cu interpretul Ciprian Tapotă, mariaj din care a rezultat un băiat. În perioada 2015-2018 a ajuns iar în fața altarului, de data aceasta cu afaceristul Marcel Toader, care a murit în 2019, din cauza unui stop-cardiac.

ADVERTISEMENT

Divorțul de ultimul soț a fost unul cu scandal, Maria Constantin având nevoie de consilire psihologică. La ceva timp după acest episod nefericit, cântăreața l-a întâlnit pe Robert Stoica, care este mai mic cu trei ani decât ea.

ADVERTISEMENT