Life

Maria Constantin, supărată că a fost dată afară de la Survivor România 2023: ”Îmi doream să evoluez”

Maria Constantin a făcut primele declarații după eliminarea de la Survivor România 2023. Care era, de fapt, strategia Faimoșilor?
13.01.2023 | 13:25
Maria Constantin suparata ca a fost data afara de la Survivor Romania 2023 Imi doream sa evoluez
Maria Constantin, dezvăluiri după Survivor România 2023. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nici nu a ieșit bine din competiție, că Maria Constantin a și luat legătura cu publicul. A spus tot adevărul despre eliminarea sa și plecarea lui Gheboasă. Altcineva ar fi trebuit votat în locul ei, după spusele blondinei.

Maria Constantin, adevărul despre plecarea de la Survivor. Ce s-a întâmplat cu Ghebe când a ajuns pe insulă

Maria Constantin a plecat de la Survivor România 2023 după doar o săptămână, deși spune că s-a simțit ca și cum ar fi fost o lună. După ce a ieșit din competiție și și-a recuperat telefonul, a luat imediat legătura cu publicul. De la hotel, blondina a făcut un live pe Instagram unde a spus cum s-a văzut din interior eliminarea sa.

ADVERTISEMENT

Deși ea a fost nominalizată de Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin  a mărturisit că strategia a fost alta. Pentru a-i respecta dorința lui Ghebe de a ieși acasă, Faimoșii au hotărât să propună persoane cu o mai mare notorietate.

„Noi discutasem, pentru că într-adevăr, Ghebe nu s-a adaptat chiar din prima zi în care am venit aici. Vedeam cât îl macină că stă aici, departe de familie. Am încercat să-l susținem. Strategia grupului a fost să nominalizăm persoane care au influență foarte mare ca să fie cel mai nevotat, deși sună urât, pentru că voia să plece acasă și de aici s-a ajuns la chestia asta.

ADVERTISEMENT

Ionuț a considerat că eu sunt super cunoscută și atunci a mizat pe mine, deși nu asta fusese discuția. Din punct de vedere sportiv, poate am fost cel mai slab concurent, dar ținând cont și faptul că eu nu am făcut sport în viața mea…”, a spus Maria Constantin pe Instagram.

„Putea fi votată Carmen”

Chiar dacă afirmă că nu-i poartă pică sportivului  care a numit-o, Maria Constantin afirmă că influencerița Carmen Grebenișan ar fi fost mult mai potrivită pentru a fi propusă și asta pentru că are în spate mult mai mult susținători.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt supărată pe Ionuț. Nu am niciun fel de problemă. Eu sunt mândră de mine (…). Din punct de vedere strategic putea fi votată Carmen pentru că are o influență foarte mare și categoric ar fi fost mult mai votată decât mine”, a continuat fosta concurentă de la Survivor.

Ce s-a întâmplat cu Gheboasă la Survivor România 2023: „N-are maturitate”

Cât despre Gheboasă, artistul care promitea multe a ales să părăsească show-ul după doar trei episoade, spre dezamăgirea publicului care l-a vrut la Survivor. Maria Constantin recunoaște că artistul nu a reușit deloc să se integreze în jungla dominicană și să treacă peste dorul de soția sa.

ADVERTISEMENT

„Gheboasa este cel mai sincer copil pe care l-am cunoscut. Într-adevăr, n-are maturitatea… dar este un om atât de bun.

A fost foarte ok cu tot grupul. Majoritatea timpului stătea pe plaja și privea apa. Era, cumva, absent de tot ceea ce se petrecea pe insulă”, a dezvăluit Maria Constantin.

Despre sancțiunile pe care le-ar putea suporta Gheboasă, artista nu știe nimic. Fosta concurentă Survivor România a explicat că regulile impun ca ei să nu se întâlnească până nu ajung în țară și că nu știe ce se întâmplă acum cu tânărul din Târgoviște.

Cum se apăra Maria Constantin în fața criticilor: „Nu am venit aici ca să-mi demonstrez ceva”

Chiar dacă a intrat de 5 ori pe traseu, Maria Constantin nu a reușit să aducă niciun punct Faimoșilor pe parcursul șederii sale în competiție. Cu toate acestea, ea se apără și spune că nu este o fire sportivă și ca pe parcurs acest lucru s-ar fi putut îmbunătăți.

„Trebuie să stai foarte bine mintal. Asta e cel mai greu la Survivor. Survivor nu este despre traseu. Îmi doream să evoluez din acest punct de vedere. M-am pierdut foarte tare pe traseu, că erau emoțiile atât de mari încât nu mă puteam concentra pe ce am de făcut.

(…) Meseria mea este alta. Am venit aici nu ca să-mi demonstrez ceva, pentru că știu că sunt un om puternic și am trecut prin multe în viața mea. Pur și simplu, mi-a plăcut acest proiect și mi-am dorit să văd cum e și să trăiesc pe pielea mea”, s-a apărat Maria Constantin.

Artista a primit și un mesaj în care cineva a sugerat că și Vica Blochina ar fi trebuit să plece de la Survivor, dar artista și-a protejat imediat prietena.

„Noi românii avem un gram mai mare de răutate. Eu nu știu care femeie ar putea face asta la vârsta ei. Dacă nu ești un pic setat de acasă că te duci la ceva foarte rău, nu ai cum să reziști”, a reacționat Maria Constatin.

Pe cine vede Maria Constantin câștigătorul Survivor România 2023: „Cred ca rezista”

Pe lângă Vica, Maria Constantin s-a înțeles bine cu majoritatea Faimoșilor, dar câștigător îl vede pe Sebastian Dobrincu, milionarul care a afirmat că va dona toți banii unei cauze nobile.

„Țin cu Sebi pentru că mi se pare că este foarte rapid pe traseu, aduce și puncte, știe ce să spună, când să spună. Este foarte apropiat de echipă, foarte susținător.

Cred că va rezista până spre final, deși nu știu ce o să mai slăbească, pentru că deja cu toții am slăbit, în doar o săptămână”, a spus Maria Constantin.

ADVERTISEMENT