Life

Maria de la Mireasa, în culmea fericirii. Blondina și-a găsit sufletul pereche după divorțul de Liviu

Maria de la Mireasa, mai bucuroasă ca oricând. Frumoasa blondină are un nou partener de viață după separarea de Liviu Olteanu.
01.03.2023 | 08:25
Maria de la Mireasa in culmea fericirii Blondina sia gasit sufletul pereche dupa divortul de Liviu
Maria de la Mireasa, mai bucuroasă ca oricând. Blondina are un nou partener de viață după separarea de Liviu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Una dintre fostele concurente ale show-ului matrimonial de la Antena 1 a anunțat că este în culmea fericirii. Tânăra și-a găsit sufletul pereche după divorțul de fostul partener de viață cu care și-a unit destinul în august 2021.

Maria de la Mireasa, mai bucuroasă ca oricând. Blondina are un nou partener de viață după separarea de Liviu

Maria de la Mireasa și Liviu Olteanu au divorțat după 4 luni de mariaj, însă în momentul de față frumoasa blondină subliniază că este mai bucuroasă ca oricând. Fosta concurentă de la Antena 1 a făcut pasul spre separare după ce a aflat unele amănunte despre fostul soț.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra susține că fostul partener are un stil de viață diferit față de al său. În altă ordine de idei, câștigătoarea sezonului trei a fost cerută în căsătorie de actualul iubit, chiar de Ziua Îndrăgostiților, pe 14 februarie.

„Am descoperit multe. Am cunoscut un alt om. Viața lui, trecutul lui pe care nu am putut să îl accept, mai ales atunci când îți afectează prezentul. Nu știu altele cum sunt. Nu mai contează, nu mai vreau să vorbesc despre asta. 

ADVERTISEMENT

Nu vreau să mă implic. Eu nu cred că cineva spune «hai să împărțim banii sau hai să ne căsătorim». Cel puțin pentru o femeie e dureros un divorț și te urmărește toată viața. În Maramureș ți se pune o etichetă și nu e tare plăcut. 

Nu pot să concep așa ceva, nici nu sunt așa de mulți bani. Eu am fost foarte îndrăgostită, poate chiar prea îndrăgostită, că altfel aș fi văzut din emisiune că nu este omul potrivit”, a spus Maria de la Mireasa la Xtra Night Show de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 a subliniat că în momentul de față este foarte bine și s-a logodit cu un tânăr despre care nu a oferit niciun fel de amănunt. Blondina nu i-a dat numele, însă spune că este foarte aproape de nuntă.

Maria Roman și actualul iubit s-au logodit
Maria Roman și actualul iubit s-au logodit. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maria de la Mireasa, împlinită în noua relație

Maria de la Mireasa este împlinită în noua relație sentimentală, dovadă că recent a venit însoțită de actualul partener de viață în emisiunea Mireasa – Capriciile iubirii, moderată de Gabriela Cristea la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a urmărit intervenția televizată a iubitei sale din culisele show-ului, fosta concurentă precizând că logodnicul său este total opusul fostului soț, Liviu Olteanu. În plus, tânăra simte că poate forma o familie cu acesta.

ADVERTISEMENT