Life

Maria de la Puterea dragostei a rupt tăcerea despre situația dintre ea și Marinescu: „Nu trebuie să ne invadăm spațiul personal”

Maria de la Puterea dragostei a tranșat subiectul despărțirii de Cristi Marinescu, în urma zvonurilor apărute în ultimele zile.
09.09.2021 | 12:41
Maria de la Puterea dragostei a rupt tacerea despre situatia dintre ea si Marinescu Nu trebuie sa ne invadam spatiul personal
Maria, fostă concurentă la Puterea dragostei, iubita lui Cristi Marinescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria de la Puterea dragostei a ținut să lămurească dacă mai există ceva între ea și câștigătorul emisiunii, Cristi Marinescu.

Moldoveanca a postat câteva filmulețe pe pagina ei de Instagram, la secțiunea Story, unde a spus dacă mai este sau nu împreună cu Marinescu.

ADVERTISEMENT

Blondina a vrut să fie foarte clar faptul că relația ei cu Cristi nu s-a schimbat absolut deloc de duminică, ziua în care s-a încheiat competiția de la Kanal D.

Maria de la Puterea dragostei susține că nu s-a despărțit de Marinescu, dar că fiecare e cu viața lui

Maria a spus că zvonul aruncat pe piață de pagina Viperele visele nu este adevărat și că dacă s-ar fi despărțit de Cristi ar fi anunțat chiar ea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Maria Lungu a mai spus că a plecat la Chișinău pentru că nu i-a mai văzut de luni bune pe cei dragi. Totodată, tânăra a spus că și Cristi era invitat să meargă cu ea, dar nu a putut săptămâna aceasta.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mai precizat că ea și Marinescu nu sunt legați printr-un cordon ombilical și că fiecare trebuie să își trăiască viața și în afara relației.

ADVERTISEMENT

„Nu trebuie să ne invadăm efectiv spațiul personal”

Și-a dorit să facă această mențiune după ce postase imagini dintr-un club din Chișinău în care se distra, evident, fără Marinescu.

„Nu suntem despărțiți. Suntem foarte bine. Lumea trăiește. Eu am viața mea, el o are pe a lui. Noi o avem și pe a noastră, dar asta nu trebuie să ne invadăm efectiv spațiul personal. 

ADVERTISEMENT

Nu am fost acasă la Chișinău de câteva luni bune. Din cauza asta mi-am dorit foarte mult să vin cât mai repede. Din păcate, săptămâna asta, Cristian nu a putut. Cum am mai zis, suntem bine, nu s-a despărțit nimeni.

Nu vă mai panicați, pentru că nu aveți de ce. Vă consumați pentru lucruri care nu sunt adevărate. Dacă o să fie ceva, vă promite Maria că o să spun aici”, sunt lămuririle făcute de Maria de la Puterea dragostei.

Cristi nu a dorit să facă niciun comentariu legat de bârfele privind situația dintre el și iubita sa. În ultima lor apariție publică, aceștia au spus că se iubesc și vor să își trăiască viitorul împreună. După aceea, cei doi nu s-au mai afișat atât de des.

 

ADVERTISEMENT