Life

Maria de la Puterea dragostei, în suferință după despărțirea de Marinescu: „El este mai libertin”

Maria de la Puterea dragostei a vorbit din nou despre despărțirea de Cristi Marinescu, iar de data aceasta a făcut câteva declarații șocante.
05.10.2021 | 11:32
Maria de la Puterea dragostei in suferinta dupa despartirea de Marinescu El este mai libertin
ADVERTISEMENT

Maria de la Puterea dragostei a oferit toate răspunsurile la întrebările despre despărțirea suferită de Cristi Marinescu. Frumoasa blondină s-a separat de cel cu care se imagina în fața altarului la o zi după finala sezonului trecut.

Tânăra stabilită la Chișinău a oferit un interviu online în care a dezvăluit lucruri pe care le-a ascuns până acum despre relația ei.

ADVERTISEMENT

Marinescu a spus că și-a dat seama că nu se potrivește cu Maria deoarece era destul de plictisitoare în relație, însă fosta sa parteneră are o versiune cu totul diferită. Femeia a spus, nici mai mult, nici mai puțin că îi este frică de el.

Maria de la Puterea dragostei suferă după despărțirea de Marinescu

Maria a spus că și-a dat seama că povestea ei de iubire era una toxică. Foștii concurenți de la Puterea dragostei aveau percepții complet diferite. Blondina a spus că dacă ar apela la el este convinsă că ar ajuta-o necondiționat.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost construită diferit. El este mai libertin. Nu-i convine când i se pun anumite bariere. Lucrurile care erau anumite bariere pentru el, pentru mine erau normale”, a declarat Maria de la Puterea dragostei la Wownews.

Mariei nu-i convenea faptul că Marinescu vorbea cu alte persoane pe rețelele de socializare, acesta fiind primul motiv care a dus la ruptură.

ADVERTISEMENT

„El e dornic să fie în centrul atenției”

„Eu m-am bucurat mereu pentru succesul său. Întotdeauna am trăit lângă el sentimentul de fericire. El e dornic să fie în centrul atenției. Relația mea aș vrea să o țin pentru suflețelul meu și vreau să fie doar al meu”, a mărturisit Maria de la Puterea dragostei.

Maria a spus că încă îl iubește pe Marinescu și că ea și-a dat cel mai mare interes pentru ca povestea lor de iubire să dureze.

ADVERTISEMENT

Când Marinescu a condus-o la autogară, în drumul ei spre Chișinău, Maria a avut un nod în gât. Vedeta a spus că încă din timpul concursului și-au făcut foarte mult rău reciproc, dar nu și-au dat seama de asta. Firi răzbunătoare, cei doi nu aveau cum să reziste unul lângă celălalt.

Fanii Mariei au remarcat că, deși suferă foarte mult după despărțire, blondina a vorbit frumos despre fostul ei partener, lăsând astfel loc deb bună ziua.

 

ADVERTISEMENT