Life

Maria de la Survivor România, afectată profund de atacurile colegilor: „Sunt cuvinte grele, foarte dure”

01.05.2021 | 21:38
Maria de la Survivor Romania afectata profund de atacurile colegilor Sunt cuvinte grele foarte dure
ADVERTISEMENT

Scandalul continuă în tabăra Războinicilor. Elena Marin este pusă la zid de colegii ei și i se reproșează comportamentul avut de-a lungul timpului. Tânăra s-a declarat profund afectată de cuvintele care i-au fost aduse. 

Războinicii s-au așezat la discuții și chiar doreau să lase problemele la o parte și să se concentreze pe competiție. Totuși, nu prea au reușit să facă acest lucru, iar Sorin a atacat-o din nou pe Maria.

ADVERTISEMENT

Marius a explicat că a fost foarte afectat de întâmplările din ediția trecută și de certurile din Consiliu. El a încercat să-i facă pe colegii săi să înțeleagă că astfel de discuții nu își au rostul. Sorin nu a fost de acord cu el.

Maria de la Survivor România, afectată profund de atacurile colegilor: „Sunt cuvinte grele, foarte dure”

„Avem ceva oi în echipă, care se dau după turmă. Adică, dacă Marius a fost deranjat de ce s-a întâmplat în meciul anterior și la Consiliu și a dormit foarte prost, mai sunt persoane în echipa asta care au dormit prost. M-am culcat și m-am trezit primul și i-am văzut pe ceilalți dormind cu bale la gură, dar victimizarea prinde foarte bine, aș putea să zic și eu am dormit în lacrimi,” acuză Sorin.

ADVERTISEMENT

Maria a explicat că se bucură că Marius a înțeles că avea nevoie de o pauză, acesta fiind motivul pentru care nu a gătit sau nu a făcut focul. Ea a explicat că ar fi mult mai bine să se aprecieze bunul randament dat pe traseu, nu comportamentul din timpul liber.

Tânăra a povestit că a plâns când a realizat că toată lumea a pus-o la zid, iar singurul care a înțeles-o a fost Marius: „pur și simplu izbucnești…”

ADVERTISEMENT

„Sorin crede că sunt diabolică, că arunc nu știu ce priviri. Sindy crede că mă bag pe sub pielea Adelinei, chestiile astea ar trebui discutate, nu comportamentul din trecut, care mi se reproșează,” a explicat Maria.

Sorin a simțit nevoia să-i dea o replică și i-a spus că dacă vrea ca cineva să-și schimbe părerea despre ea, trebuie să-și schimbe comportamentul. Cei doi s-au contrat din nou, Maria spunându-i că sunt și alte lucruri pe care ar trebui să le aprecieze, că a dat mereu ce-i mai bun pe traseu.

ADVERTISEMENT

„Este greu atunci când ești făcută diabolică, falsă, individualistă. Sunt cuvinte foarte grele, foarte dure. Când cineva îți spune lucrurile acestea, este foarte greu să mergi la joc ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dacă ar fi fost o ceartă minusculă sau un lucru nesemnificativ…dar cuvintele acestea sunt cuvinte mari, pe care nu le poți da la o parte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat”.

ADVERTISEMENT