Life

Maria de la Survivor România, desființată de Roxana Ghiță. Adevărul despre relația cu Culiță Sterp

26.04.2021 | 12:13
Maria de la Survivor Romania desfiintata de Roxana Ghita Adevarul despre relatia cu Culita Sterp
Maria de la Survivor România, criticată dur de Roxana Ghiță. Foto: capturi Kanal D/ Instagram
ADVERTISEMENT

Maria de la Survivor România a intrat în vizorul fostei concurente de la Războinici, Roxana Ghiță, din cauza dezvăluirilor pe care aceasta le-a făcut despre Culiță Sterp.

Roxi nu s-a putut abține și a comentat în termeni deloc diplomatici jocul pe care Maria îl face la Survivor România, spunând că și-a pregătit bine terenul și strategia căci a avut timp de acasă să vadă cum este poziționat fiecare concurent în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu a reușit să devină una din cele mai controversate concurente din actualul sezon al emisiunii de la Kanal D într-un timp scurt.

Roxana Ghiță o critică fără milă pe Maria de la Survivor România

Roxana Ghiță o acuză pe blondină că s-a apropiat de Albert pentru că a văzut că este preferatul telespectatorilor și că nu este deloc credibilă prin ce face sau spune.

ADVERTISEMENT

Maria a reușit să facă să sune alarma în familia Sterp după ce a insinuat că viitorul tătic s-ar fi dat la ea. Declarațiile sale l-au șocat pe Culiță, acesta negând că ar fi purtat o conversație privată cu Maria, fiind de părere și el că tânăra are o strategie clară.

„Exagerează foarte mult realitatea”

„O să-mi dau și eu cu părerea despre Survivor și ce s-a întâmplat cu Maria. Ideea este că Maria a venit ca rezervă de acasă, ea două luni jumătate a văzut cum este perceput fiecare, toată situația din camp și e normal că vrea să aibă cât mai multă audiență și poate chiar are o strategie pentru că chiar se dă de partea lui Albert și nu știu dacă vin din niște intenții pure”, a fost reacția Roxanei Ghiță pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Și oricum mie nu prea-mi place de Maria, mi se pare că exagerează foarte mult realitatea și faza aia de a zis-o că s-a dat Culiță la ea sau nu știu ce complimente i-a făcut. Să zici lucrurile astea când Culiță are pe cineva care este însărcinată acasă, mi se pare de joasă speță”, a adăugat Roxana.