ADVERTISEMENT
Life

Maria, dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp. Ce i-a făcut Faimosul la Survivor România

Autor: Alexa Serdan | 24.04.2021 | 15:20
Maria, dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp. Ce i-a făcut Faimosul la Survivor România
Maria, dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp. Ce i-a făcut Faimosul la Survivor România. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Maria de la Survivor România face dezvăluiri incendiare despre Culiță Sterp, după ce a fost curtată în trecut de Jador. Războinica a spus fără perdea tot ce i-a făcut Faimosul de când a ajuns în jungla din Republica Dominicană. 

ADVERTISEMENT

Tânăra susține că artistul de muzică de petrecere se numără printre bărbații care i-au făcut avansuri de când a intrat în competiția sportivă de la Kanal D. Concurenta se află în centrul atenției în ediția din seara de sâmbătă, 24 aprilie, când face dezvăluiri surprinzătoare.

Cel care a remarcat-o de fiecare dată pe Maria Chițu a fost manelistul Jador, însă de când vedeta a fost eliminată din cauza problemelor de sănătate, Războinica susține că un alt participant și-a îndreptat atenția asupra sa, referindu-se la nimeni altul decât Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Maria de la Survivor România, mărturie de senzație despre Culiță Sterp. Ce e între ei

„În primul rând, Culiță s-a băgat în seamă și a spus anumite lucruri și am comentat la ce a spus el…”, a declarat Războinica Maria Chițu în al doilea Consiliu de nominalizare de la Survivor România din această săptămână.

Replica concurentei l-a făcut pe Faimos să se rușineze și să-și pună mâinile la ochi, în timp ce Zanni și Seby au izbucnit în râs instant. Hohotele de râs au ținut câteva secunde bune, Maria Chițu fiind mărul discordiei și în propria echipă.

ADVERTISEMENT

„Te ador, Culiță…”, a mai spus Maria Chițu la adresa lui Culiță Sterp, Zanni fiind de părere că tânăra încearcă să intre pe sub pielea Faimosului, deși acesta are iubită acasă.

Daniela Iliescu este însărcinată pentru prima oară și urmează să aducă pe lume un băiat în luna iunie. Tânăra speră ca Faimosul să revină în țară până atunci, însă vrea să se întoarcă cu premiul cel mare de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Războinica a avut un schimb de replici acide cu Sorin, pe care mulți din Republica Dominicană îl văd ca un lider. Tânăra i-a reproșat că nu este lăsată să-și spună punctul de vedere, moment în care concurentul din echipa albastră a întrebat-o dacă trebuie să fie dădăcită.

Maria Chițu a fost extrem de deranjată de atitudinea și comportamentul coechipierului său. Participanta nu s-a putut abține și l-a făcut nesimțit pe Sorin.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!