Sport

Maria Dragomiroiu anunță un proiect inedit în paralel cu muzica: „Ăsta e viitorul”. Ideea i-a venit în pandemie

16.02.2021 | 14:59
Maria Dragomiroiu anunta un proiect inedit in paralel cu muzica Asta e viitorul Ideea ia venit in pandemie
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu este în pas cu trendurile și se pregătește să lanseze o serie de vloguri pe pagina personală de Youtube unde le va oferi fanilor ei tot felul de trucuri despre cum își îngrijește părul, și nu numai.

Îndrăgita interpretă de muzică folclorică este ex6rem de entuziasmată cu noile sale proiecte, căci pe lângă vlogurile anunțate, artista are în pregătire 8 cântece noi care vor fi lansate în decursul acestui an.

ADVERTISEMENT

Pe lângă curiozitățile privind cariera ei artistică și ce o inspiră să lanseze melodii de suflet, una dintre marile dileme, să-i zicem un mit, este cel despre îngrijirea părului, căci au circulat tot felul de legende de-a lungul anilor despre cum își menține părul frumos și sănătos.

Maria Dragomiroiu trece pe vlogging

Maria Dragomiroiu s-a gândit să facă o serie de filmulețe scurte pe pagina ei de Youtube prin care să elucideze misterul părului ei.

ADVERTISEMENT

„O să pun pe Youtube mai multe episoade despre îngrijirea părului: cum îl usuc, cum îl îngrijesc, a câte două-trei minuțele. Ăsta e viitorul și trebuie să ținem pasul. O să le arăt fanilor cum m-am vopsit acasă, cum dorm, cum îmi îngrijesc părul și mai multe lucruri interesante”, a declarat în exclusivitate artista pentru FANATIK.

Îndrăgita cântăreață ne-a dăruit și câteva cuvinte de suflet despre cele două melodii lansate la sfârșitul anului trecut, ale căror videoclipuri au fost filmate la Muzeul Satului din Râmnicu Vâlcea, „Pragul părintesc” și „Plânge-n poartă un părinte”, două compoziții care sunt ca niște ode aduse părinților noștri.

ADVERTISEMENT

„Sunt melodiile mele. Versurile mi le-a dăruit Florin Pește de la Drăgășani, acolo am și înregistrat în studioul său. Melodiile sunt despre familie, despre părinți. Pentru mine, familia este sfântă, e centrul Universului. Acolo, acasă trebuie să fie iubirea, ea e pomul vieții, Le doresc oamenilor să aibă sprijinul acela, să alerge acasă, cu sufletul, cum pot, acolo să fie apreciați și iubiți”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Artista a mai vorbit și despre proiectele ei muzicale din acest an, dar a remarcat și cu o oarecare tristețe faptul că oamenii se îndepărtează tot mai mult de ce e frumos, de natură, virtualul căpătând tot mai mult teren în stilul nostru de viață.

ADVERTISEMENT

Artista susține că lumea nu va mai fi ce a fost: „Îmi pare rău de copiii ăștia”

„8 cântece le fac acum, am primit câte o strofă și mi-au plăcut de la bun început.  Merg la Slatina să le imprim și abia aștept. Primul impact e important și o să pui suflet, dacă îți place ție ca interpret ajunge și la public… Nu contează ce melodie e, poate să fie de bucurie, de tristețe, de orice”, ne-a spus cântăreața.

Prin melodiile ei, Maria Dragomiroiu încearcă să păstreze legătura omului cu natura, iar cântecele ei sunt despre acele lucruri care ne țin în viață cu adevărat: legătura cu mediul natural în care trăim, tradițiile și relația pe care nu trebuie să o pierdem cu părinții și cu viața de la țară.

„Copiii nu mai știu ce înseamnă frumusețea naturii. Duceți-vă copilul la țară. Eu zic că Pământul este o minune, ne arată toate frumusețile, cum le face natura nu le face o mână de om.  Îmi pare rău de copiii ăștia, dar am observat că lumea se mai întoarce la țară. Lumea nu va mai fi ce a fost.

Pământul e cel care ne sprijină, să simțim cu picioarele pământul primăvara e cel mai frumos sentiment.  Să asculți viața gâzelor și furnicilor este minunat. Eu le-am trăit și mi-e așa de drag”, ne-a mai spus Maria Dragomiroiu

 

ADVERTISEMENT