Life

Maria Dragomiroiu are nepoți de reclamă: „Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ce mi-a dat”

Maria Dragomiroiu se consideră un om împlinit. Are o familie superbă, iar pentru acest lucru, interpreta de muzică populară îi mulțumește în fiecare zi lui Dumnezeu.
28.04.2022 | 10:18
Maria Dragomiroiu are nepoti de reclama Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ce mia dat
Maria Dragomiroiu are patru nepoți de la cei doi copii ai săi. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu are o familie frumoasă. Are doi copii, Mircea și Ileana și este bunică a patru nepoți, care îi aduc lumină în suflet și pe chip. Interpreta de muzică populară este căsătorită cu impresarul Bebe Mihu de 36 de ani.Cântăreața este renumită pentru vocea ei, dar și pentru părul ei lung de peste un metru, pe care îl poartă mai mult strâns. Îl taie periodic și îl vopsește singură de ani de zile.

Maria Dragomiroiu are patru nepoți de reclamă

Cântăreața de muzică populară Maria Dragomiroiu a petrecut Paștele acasă, în familie, alături de cei dragi. Artista este bunică de patru ori. Cei doi copii ai săi, Ileana și Mircea, i-au dăruit câte doi nepoți, pe care îi iubește cu tot sufletul ei. Nepoții artistei –  Ilinca, Maria, Ana și Daniel – sunt un adevărat balsam pentru aceasta.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și soțul ei, impresarul Bebe Mihu, sunt mai atașați de nepoțelul mai mic, Daniel, care petrece mai mult timp cu ei. De Paște au ciocnit ouă roșii și au făcut întrecere, care dintre ei are oul mai tare.

”Am petrecut în liniște, în familie. Am luat lumină… Dumnezeu a îngăduit să fiu și anul acesta de Paște acasă, împreună cu familia mea dragă!”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Este anotimpul meu preferat”

Maria Dragomiroiu susține că primăvara este anotimpul ei preferat. ”E așa de frumos primăvara. Este anotimpul meu preferat, mă bucur de fiecare culoare a florilor, de acea frumusețe pe care numai natura a creat-o, niciodată omul nu va reuși să facă acest colorit, cum o face natura. Cum e verdele crud”, a declarat pentru FANATIK, Maria Dragomiroiu.

A tăiat via la țară

Interpreta spune că înainte de sărbători a fost la țară, în Vâlcea și abia așteaptă să mai ajungă în aceste zile acolo. Maria Dragomiroiu spune că îi place foarte mult să aibă activitate.

ADVERTISEMENT

Aceasta este de principiul că mai bine să se vaiete de atâta treabă, decât să stea deprimată, că nu are ce face. Așa că, în zilele libere își face de lucru pe acasă sau se ocupă de munca de la țară unde au avut de tăiat via.

”Am fost și o să mai mergem la țară. Acolo am tăiat via, mai facem câte ceva, avem pomi fructiferi. Mă vaiet tot timpul, dar dacă aș sta o zi aș fi deprimată. Așa mai bine spun că nu mai pot de muncă și nu mă vaiet de oase.

ADVERTISEMENT

Fac treabă și mă bucur. Primăvara este minunat! Avem trandafiri la poartă, ca în copilărie. Copiii se bucură și îți crește inima. La țară mai avem câte ceva de reparat. Dacă nu locuiești acolo casa se dărăpănează”, susține artista.

”Tematicile cântecelor mele sunt trăirile noastre”

Cântăreața îi mulțumește lui Dumnezeu pentru tot ceea ce i-a dat și susține că tematicile cântecelor sunt trăirile celor care le interpretează.

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru ce mi-a dat mie, să mă bucur de familia mea și să bucur pe alții prin cântecele mele. Fiecare cântec are o poveste. Tematicile cântecelor mele sunt trăirile noastre. Și când primești câte un mesaj de la cineva care îți mulțumește, ce poți să îți mai dorești? Ajungi la o împăcare cu tine…”, a mai mărturisit aceasta.

ADVERTISEMENT