Life

Nașii Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, dezvăluiri despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu. Ce a lipsit de la eveniment

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au vorbit despre nunta momentului, la care cei doi au fost nași. Cei doi au făcut dezvăluiri despre Gheorghe Gheorghiu și soția lui.
15.11.2021 | 15:55
Nasii Maria Dragomiroiu si Bebe Mihu dezvaluiri despre nunta lui Gheorghe Gheorghiu Ce a lipsit de la eveniment
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe Mihu, au fost nașii de cununie ai lui Gheorghe Gheorghiu, iar nunta marelui artist a fost una de pomină!

Gheorghe Gheorghiu a renunțat definitiv la burlăcie, spunând cel mai important și emoționat „Da!” în fața soției sale, Gabriela. Nunta despre care a scris aproape toată presa a avut loc în New York, acolo unde cântărețul este stabilit.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au vorbit despre eveniment, făcând câteva dezvăluiri despre atmosfera de la petrecere, dar și despre invitați.

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu au povestit cum a fost la nunta lui Gheorghe Gheorghiu

La nuntă au participat 550 de persoane, români adunați în New York din toate colțurile Americii. Interpreta de muzică folclorică a spus că a fost cea mai frumoasă nuntă la care a fost până acum.

ADVERTISEMENT

Nașii au intrat în direct în emisiunea lui Măruță, acolo unde au povestit cum s-au simțit la marele eveniment din viața artistului.

„Suntem rupți de picioare. A fost cea mai frumoasă nuntă posibilă. Suntem fericiți că noi am fost nașii, părinții spirituali ai acestor miri.

ADVERTISEMENT

O să venim cu niște filmulețe frumoase. Au fost Văru Săndel, Angela Rusu Moldovan. Suntem nași de profesie. 

Suntem foarte fericiți că avem așa de mulți fini. A fost minunat. Au fost peste 500 și ceva de oameni. A fost cea mai frumoasă nuntă românească din New York care a existat vreodată. Asta să se știe.

ADVERTISEMENT

E prima oară când l-am văzut pe Gigi Gheorghiu în costum. Am avut români din Chicago, Miami, San Francisco, prieteni de-ai noștri pe care îi știm de-o viață”, au povestit Maria Dragomiroiu și soțul ei la PRO TV.

În imagine, Maria Dragomiroiu, alături de fina ei. Foto: captură La Măruță
Gheorghe Gheorghiu s-a căsătorit la New York cu aleasa inimii sale. Foto: PRO TV

„N-au fost sarmale”

Legat de preparatele culinare, marile absente de la nuntă au fost tradiționalele sărmăluțe. Dragomiroiu a spus că au fost o serie de alte delicii pe masă și că abia au reușit să guste din toate,  căci după fiecare dans, farfuriile se schimbau.

„N-au fost sarmale, dar știți ce se întâmplă, dacă jucai găseai alt fel de mâncare. Au fost șase, șapte feluri de mâncare”, a spus Maria Dragomiroiu.

Legat de desfășurarea nunții, nașii au spus că nu a existat nicio restricție întrucât 80% din populația New York-ului este vaccinată. De altfel, condiția participării la eveniment, stipulată pe invitație, a fost ca persoanele să fie vaccinate.

În spirit de glumă, Bebe Mihu a încheiat dezvăluind de ce nu s-a căsătorit Gheorghe Gheorghiu până acum, având în vedere că are renumele de mare cuceritor: „El a zis că a vrut să evite câteva divorțuri”.

 

ADVERTISEMENT