Life

Maria Dragomiroiu, despre relația cu Bogdan de la Ploiești. ”Ne-am apropiat”

Maria Dragomiroiu, detalii despre legătura cu Bogdan de la Ploiești. Ce a dezvăluit artista de muzică populară despre noua generație.
09.12.2022 | 08:10
Maria Dragomiroiu despre relatia cu Bogdan de la Ploiesti Neam apropiat
Maria Dragomiroiu, detalii despre legătura cu Bogdan de la Ploiești. Ce a dezvăluit artista. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Solista a discutat deschis despre relația cu interpretul de muzică de petrecere. Vedeta și manelistul s-au apropiat datorită evenimentelor și spectacolelor în care au cântat împreună în ultima perioadă în România.

Maria Dragomiroiu, detalii despre legătura cu Bogdan de la Ploiești. Ce a dezvăluit artista

Maria Dragomiroiu are numai aprecieri pentru Bogdan de la Ploiești care formează un cuplu cu dansatoarea Claudia Pucean. Interpreta de muzică populară îl cunoaște îndeaproape pe manelist, dar și pe alți colegi din această branșă.

ADVERTISEMENT

„Noi am fost în spectacole împreună și normal că se leagă prietenii și amiciții între oameni. Soțul meu a organizat mai multe spectacole de varietăți pe litoral vara aceasta, în care au fost invitați și Bogdan de la Ploiești și Jean de la Craiova și Vali Vijelie. 

Normal, fiind în fiecare zi împreună ne-am apropiat așa pentru că și noi suntem artiști care ne salutăm, ne comportăm normal.

ADVERTISEMENT

Bogdan a venit pe la noi pe acasă, nouă ne trag pragul toți artiștii și a venit și Jean, ne-am mai întâlnit pe aici și am mai discutat despre alte proiecte”, a mărturisit Maria Dragomiroiu pentru wowbiz.ro.

Maria Dragomiroiu, despre noua generație de artiști

Maria Dragomiroiu și Bogdan de la Ploiești apar împreună în mai multe filmări de pe social media, unele fiind încărcate chiar de soțul solistei, Bebe Mihu, încă o dovadă în plus că cei doi au o relație de prietenie foarte frumoasă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta a vorbit și despre noua generație de artiști, care este foarte apreciată de tinerii din ziua de azi. Cântăreața de muzică populară are numai cuvinte de laudă la adresa cântăreților care vin din spate.

În plus, artista susține că cei care interpretează piese tradiționale românești trebuie să țină pasul cu cei care urcă pe scenă în momentul de față. Aceștia din urmă nu mai fură meserie ca în trecut, subliniind că oamenii sunt pe fugă și nu mai au timp să asculte muzică liniștită.

ADVERTISEMENT

„Dacă vrei să fii pe scenă, să te dorească lumea pe scenă, atunci eu ca artist ar trebui să îmi schimb puțin felul și genul cântecelor, nu mult, dar a trebuit pentru că lumea vrea altceva.

Tineretul vrea genul acesta nou de muzică. Mie îmi place pentru că este ritmul acesta cu toate aceste instrumente electronice este altceva, e mai puternic și este ceea ce vrea lumea”, a completat Maria Dragomiroiu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT