Life

Maria Dragomiroiu, dezvăluiri cutremurătoare despre Cornelia Catanga: „Nu avea din ce trăi”

27.03.2021 | 17:01
Maria Dragomiroiu dezvaluiri cutremuratoare despre Cornelia Catanga Nu avea din ce trai
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a stat de vorbă cu fina Cornelia Catanga cu câteva zile înainte ca aceasta să închidă definitiv ochii. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit cât de greu a dus-o lăutăreasa în ultima vreme și despre ce au vorbit cele două la telefon.

Între familia Mariei Dragomiroiu și a Corneliei Catanga a existat și există o legătură specială, Maria fiind nașa de cununie a Corneliei Catanga.

ADVERTISEMENT

Dragomiroiu a declarat la televizor că a vorbit la telefon cu Catanga și aceasta i-a spus că nu se simțea bine, iar cântăreața a rugat-o să e ducă la spital, însă a refuzat.

Maria Dragomiroiu știa că artista Cornelia Catanga nu se simțea bine

„Aveam o legătură specială, eram nașa ei. Mi-a zis că nu se simte bine. Eu atâta știu”, a declarat Maria Dragomiroiu la România TV.

ADVERTISEMENT

Folclorista a mai spus că a aflat de pe internet că artista a încetat din viață din cauza bolii Covid-19:  „M-am dus la soțul meu să îi zic, am crezut că este o farsă. Mi-a zis apoi Aurel Pădureanu că a murit”.

Maria Dragomiroiu susține că nevasta lui Aurel Pădureanu a suferit foarte mult în ultima perioadă pentru că nu o mai băga nimeni în seamă și se chinuia să facă rost de bani, să aibă din ce trăi, mai ales că trebuia să plătească și chiria unde stătea.

ADVERTISEMENT

„A plecat foarte supărată”

„Vreau să spun atât: această mare artistă a muzicii românești a plecat foarte supărată. Ea avea un organism foarte slab. Ea nu avea din ce trăi de un an, s-a rugat de nenumărate rânduri și pe la televiziuni și nimeni n-a băgat-o în seamă”, a mărturisit Dragomiroiu la postul de știri amintit mai sus.

Cornelia Catanga a fost înmormântată astăzi, la o zi după ce a fost declarată moartă de Covid. La momentul îngropării au participat doar persoanele foarte apropiate, familia și câțiva, foarte puțini prieteni. Cântăreața avea 63 de ani.

ADVERTISEMENT