Life

Maria Dragomiroiu, în doliu! Durere fără margini pentru artistă: „Era tare bolnavă”

Maria Dragomiroiu este în doliu! Cântăreața de muzică populară a pierdut una dintre cele mai dragi ființe din viața ei.
01.04.2023 | 14:07
Maria Dragomiroiu in doliu Durere fara margini pentru artista Era tare bolnava
Maria Dragomiroiu, în doliu. A pierdut-o pe a doua ei mamă. Foto: Facebook/ Antena Stars/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu e în doliu! Interpreta muzicii folclorice românești nu trece prin clipe deloc roz, asta după ce a pierdut una din cele mai dragi ființe ale vieții sale.

Maria Dragomiroiu, în doliu. A murit a doua ei mamă

Chiar artista a ținut să împărtășească publicului ei prin ce situație trece, mai ales că persoana care i-a murit a fost pentru ea ca o a doua mamă. Maria Dragomiroiu a scris un text emoționant în memoria unei femei care i-a marcat existența, cea care a avut grijă de ea de când era o copilă.

ADVERTISEMENT

Vedeta muzicii tradiționale de la noi abia și-a găsit cuvintele pentru a descrie cât de dureroasă este cea mai recentă pierdere. Mătușa ei, Nuți, a plecat la Ceruri după o lungă luptă cu boala. Dumnezeu a avut alte planuri pentru femeia care a fost multă vreme pentru cântăreață ca o adevărată mamă.

Tanti Nuți, așa cum o alinta când era în viață, a fost sora mai mică a mamei interpretei de muzică folclorică. Maria Dragomiroiu și-a amintit, cu ocazia acestei vești dramatice, de cele mai frumoase momente pe care le-a trăit alături de mătușa ei.

ADVERTISEMENT

Nuți a fost persoana care i-a fost aproape încă din copilărie, dându-i cele mai frumoase sfaturi în viață, cumpărându-i haine și având grijă de ea ca de propriul copil.

Cântăreața, despre pierderea mătușii sale: „Era tare bolnavă”

„Dragi prieteni, pentru mine astăzi a fost o zi tristă. A plecat dintre noi mătușa mea dragă. Tanti Nuți (sora cea mică a mamei mele), sufletul care m-a luat de la țară. M-a ajutat să pornesc pe drumul cântecului. M-a îmbrăcat. M-a încălțat. Mi-a dat să mănânc. A fost pentru mine a doua mamă.

ADVERTISEMENT

Ani de zile m-am rugat bunului Dumnezeu să-i dea sănătate, pentru că era tare bolnavă. Așa am înțeles eu să-i mulțumesc mătușii mele, pentru tot ce a făcut pentru mine până astăzi, când am aflat această veste tristă că tanti Nuți nu mai este. Doamne, odihnește-o în pace și liniște! Amin!”, a scris Maria Dragomiroiu pe pagina personală de Facebook.

Nu este prima pierdere regretabilă din viața cântăreței de muzică populară. Pe mama ei, sora lui Nuți,  a pierdut-o mult prea devreme. Mama cântăreței s-a stins din viață când avea doar 42 de ani. Acela a fost primul episod cu adevărat tragic din viața artistei.

ADVERTISEMENT