Life

Maria Dragomiroiu, mărturisiri sincere despre pandemie: „Greu ne vom reveni”

13.01.2021 | 11:06
Maria Dragomiroiu marturisiri sincere despre pandemie Greu ne vom reveni
Maria Dragomiroiu, mărturisiri sincere despre pandemie: „Greu ne vom reveni” Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară din România, însă de aproape un an se confruntă cu problemele cauzate de pandemia de Covid, perioadă grea pentru toți artiștii din țară. 

Cântăreața a vorbit despre ce impact a avut pandemia asupra ei și cât de mult a fost afectată de anularea concertelor și spectacolelor de anul trecut, fără ca cineva să știe când vor fi reluate.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu, Maria Dragomiroiu a vorbit despre pandemie și despre mai multe aspecte din viața ei de artistă, dar și cea personală, de familie.

Maria Dragomiroiu, mărturisiri sincere despre pandemie

Maria Dragomiroiu are o carieră muzicală de peste 35 de ani și a bucurat milioane de români cu spectacolele și comcertele pe care le-a susținut de-a lungul timpului. Întrebată ce părere ar avea despre un concert drive-in, pentru a putea fi alături de fani, artista a declarat că nu ar putea face asta, neavând același farmec ca cele „clasice”.

ADVERTISEMENT

„Nu, nu este același lucru ca atunci când ești pe scenă, iar publicul în sală. Nu se compară, pentru că nu poți să transmiți aceleași emoții, ești izolat. Nu cred că vor avea succes astfel de spectacole. Am avut un spectacol pe litoral, s-au respectat regulile, a fost redus numărul de persoane dar, din păcate, această bucurie ne-a fost luată”, a declarat vedeta pentru huff.ro.

De asemenea, Maria Dragomiroiu a adăugat că domeniul artistic a suferit cel mai mult de pe urma pandemiei și este de părere că va fi foarte greu să revenim la normal, la atmosfera de dinainte ca Sars – CoV – 2 să ajungă pe teritoriul României.

ADVERTISEMENT

„Tot ce înseamnă artă a fost zona cea mai lovită, totul a încremenit. Am înțeles că au existat câțiva artiști care au trimis o petiție către Guvern în acest sens și nu primit niciun ajutor, deci speranțe nu prea mai sunt. Este foarte dureros când te gândești că muncești o viață întreagă să-ți faci un nume, lucrezi cu sufletul și apoi totul se termină brusc.

Nu cred că va fi nimic surprinzător, nimic nu va mai fi la fel ca înainte și greu ne vom reveni. Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom scăpa de acest virus și nu vom mai fi loviți de nimic altceva, trăim vremuri grele și tuturor ne e dor de viața noastră normală”, a continuat Maria Dragomiroiu.

ADVERTISEMENT
Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu, interpretă de muzică populară. Sursa foto: libertatea.ro

Maria Dragomiroiu a declarat, în cadrul aceluiași interviu, că se teme de coronavirus și speră să nu-l contacteze, dar încearcă să se protejeze cât mai mult cu ajutorul măștii și a dezinfectantului. În plus, are grijă să nu ia contact cu prea multe persoane din afară.

„Mă tem, da, dar mă gândesc că e și după noroc, poate nu mă lovește tocmai pe mine (…) stau mai mult acasă și evit să iau contact cu prea multe persoane. Port masca de protecție, mă dezinfectez ori de câte ori este nevoie și sper că voi fi ferită”, a explicat vedeta.

Cum se menține tânără Maria Dragomiroiu

Interpreta de muzică populară a vorbit despre cum reușește să se mențină atât de tânără la vârsta ei (65 de ani), iar aceasta a precizat că secretul constă într-un machiaj potrivit, dar și în alegerea unei poziții care să-j avantajeze aspectul fizic atunci când este fotografiată.

„Sunt un artist care știe să pozeze. Știu care e poziția care mă avantajează, știu că lumina este totul. Cred că puteam să lucrez și în domeniul acesta, al artei, pentru că mă pricep; știu să mă machiez, mă aranjez numai singură, pentru că îmi știu defectele, știu cum să le acopăr. Mă îngrijesc foarte mult, pentru că atunci când mă privesc în oglindă vreau să văd pe cineva care transmite bucurie, optimism. Frumusețea nu înseamnă doar să stai în pat și să spargi semințe, înseamnă timp dedicat ție. Să ai grijă de tine, să te iubești!”, a explicat artista pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT