Life

Maria Dragomiroiu, pusă la zid de fratele Mădălinei Manole după ultimele declarații. Cei doi sunt în scandal

Maria Dragomiroiu este atacată de fratele regretatei Mădălina Manole la 12 ani de la moartea artistei. Ce a declarat bărbatul.
06.09.2022 | 17:48
Maria Dragomiroiu pusa la zid de fratele Madalinei Manole dupa ultimele declaratii Cei doi sunt in scandal
Maria Dragomiroiu, atacată de fratele regretatei Mădălina Manole. Ce a declarat bărbatul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară a fost foarte bună prietenă cu cea supranumită ”fata cu părul de foc”. Vedeta a dezvăluit că regretata solistă suferea de o depresie severă și chiar ar fi presimțit că va muri de tânără.

Maria Dragomiroiu, atacată de fratele regretatei Mădălina Manole. Ce a declarat bărbatul

Marian, fratele Mădălinei Manole, a reacționat imediat după a auzit dezvăluirile făcute de Maria Dragomiroiu în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Bărbatul i-a aruncat vorbe grele solistei.

ADVERTISEMENT

„Înțeleg că niciodată nu s-a implicat ca să spună contrariul pentru că ar fi fost dată în judecată! Dar să vină acum, după 12 ani, și să spună public, într-o emisiune, ce a spus e dezamăgitor pentru familia mea!

Să spun să-i fie rușine? Nu! Am respectat-o și pe ea, și pe soțul ei, pentru că i-am cunoscut personal cu ani în urmă, când trăia sora mea, dar nu așa o respectă pe «sora»ei! Mi se face greață când mă uit la emisiune!

ADVERTISEMENT

Cea mai bună prietenă a Mădălinei Manole a spus despre ea lucruri urâte! Distinsa artistă trebuia să tacă! Cea mai bună prietenă o scoate sinucigașă acum, după 12 ani!

Ferește-mă, Doamne, de prieteni, că de dușmani mă feresc singur! E o vorbă… Erau împreună în turnee în țară și în afară de mulți ani!

ADVERTISEMENT

Nu avea voie să spună lucrurile astea despre Mădălina dacă chiar a prețuit-o!”, a declarat fratele regretatei Mădălina Manole pentru click.ro.

12 ani fără cântăreața Mădălina Manole

Mădălina Manole a murit în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, pe 14 iulie 2012. Au trecut 12 ani de atunci moartea sa fiind învăluită în continuare în mister, deși regretata cântăreață a lăsat un bilet de adio prin care își cere iertare.

ADVERTISEMENT

Familia artistei nu a crezut nicio secundă în varianta sinuciderii și chiar l-a găsit vinovat pe soțul acesteia, Petru Mircea. Cei doi au împreună un băiat, care la momentul tragediei avea numai un an.

ADVERTISEMENT