Life

Maria Dragomiroiu, replică pentru Cătălin Botezatu, după ce designerul i-a lăudat imaginile în costum de baie: “Am grijă de mine”

Maria Dragomiroiu i-a dat replica lui Cătălin Botezatu după ce designerul i-a comentat imaginile în costum de baie și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei.
20.01.2022 | 08:59
Maria Dragomiroiu replica pentru Catalin Botezatu dupa ce designerul ia laudat imaginile in costum de baie Am grija de mine
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu a vorbit despre imaginile în costum de baie pe care le-a postat pe rețelele sociale, după ce Cătălin Botezatu a dat-o ca exemplu pentru generațiile mai tinere.

La 66 de ani, interpreta de muzică populară nu-și arată vârsta, așa cum se poate vedea și în fotografiile de la plajă. Artista a dezvăluit și cum are grijă de silueta ei.

ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, replică pentru Cătălin Botezatu, după ce designerul i-a lăudat imaginile în costum de baie

Cătălin Botezatu a apreciat felul în care arată Maria Dragomiroiu la 66 de ani. Designerul s spus că artista este un exemplu pentru tineri. Cântăreața are o siluetă de invidiat la vârsta ei și încearcă să se mențină așa.

Artista s-a fotografiat în costum de baie pe o plajă din Miami, acolo unde a avut spectacol. Maria Dragomiroiu i-a mulțumit lui Cătălin Botezatu pentru complimente și îl apreciază foarte mult pentru ceea ce face.

ADVERTISEMENT

“Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…)

Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni.

ADVERTISEMENT

Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.”, a declarat artista pentru pentru wowbiz.ro.

Inițial, vedeta nu a vrut să se îmbrace cu un astfel de costum de baie, dar s-a lăsat convinsă de soțul ei și de ceilalți prieteni.

ADVERTISEMENT

Cum se menține Maria Dragomiroiu

Interpreta de muzică populară nu face sport, ci doar încearcă să nu mai mănânce atât de mult atunci când vede că acumulează kilograme în plus. Cu toate acestea, nu este strictă atunci când vine vorba de mâncare.

Maria Dragomiroiu este o persoană activă și este mereu în mișcare, chiar dacă nu practică vreun sport.

“Nu fac sport. Am cântarul în baie și când văd că urcă, încerc să mănânc mai puțin și bineînțeles că încerc să nu combin lucrurile care îngrașă, deși eu de felul meu sunt o mâncăcioasă. Dar nu sunt strictă cu mine, nu am fost niciodată. Doar mă uit la cântar, asta este măsura mea.

Când văd că o ia în sus, la mai multe kilograme, mă opresc și încerc să mănânc mai puțin. Nu fac sport, eu am mobilitatea mea din naștere, urc și cobor, că așa mi-e casa.

Sunt un om foarte activ. Nu stau. Nu îmi place să stau pe loc sau să mă uit la televizor sau să citesc.”, a mai declarat solista.

În plus, și părul cântăreței este unul lung și sănătos, iar aceasta spune că ar putea fi genetic, de la bunica ei. Maria Dragomiroiu nu are probleme nici cu dantura și nu este nevoită să meargă la medicul stomatolog.

Artista le-a transmis celor care au criticat-o pentru apariția de pe plajă să nu se uite la pozele ei dacă nu le plac. Interpreta nu consideră că fotografia este una deplasată.

ADVERTISEMENT