Life

Maria Dragomiroiu, scandal total pe reţelele de socializare. Ce i s-a reproşat interpretei de muzică populară . ”Eu nu trăiesc din pensie”

Maria Dragomiroiu a iscat un scandal total pe reţelele de socializare. Fanii i-au adus mulțimi de reproșuri cântăreței de muzică populară.
22.02.2023 | 11:18
Maria Dragomiroiu scandal total pe retelele de socializare Ce i sa reprosat interpretei de muzica populara  Eu nu traiesc din pensie
Maria Dragomiroiu, criticată de fani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Maria Dragomiroiu, deși este una dintre cele mai îndrăgite soliste de folclor de către români, are parte și de critici. La un moment dat, pagina sa de facebook părea ”invadată” de astfel de comentarii. Revoltată, ea a oferit un răspuns ferm celor care i-au adus reproșuri.

Maria Dragomirou, în conflict cu fanii. Ce i-au reproșat aceștia

Maria Dragomiroiu a descoperit mulțimi de mesaje pe conturile sale de socializare în care i se reproșa că merge în vacanțe, în condițiile în care s-a plâns la un moment dat de pensia mică. De exemplu, după ce a postat imagini din SUA, o parte dintre oameni au ironizat-o că și-a permis să meargă aici cu cei 1200 de lei.

ADVERTISEMENT

” (…) Mă ia la rost lumea, ce caut în vacanță, cum de îmi permit cu pensia de acum trei ani şi jumătate. Eu dacă mă duc și pun niște poze că am fost și eu în America, mi-am permis să fac și eu, să mă duc în America la prieteni, așa, să stau și eu la fiecare câteva zile (…)

Au văzut asta și îmi trimit pe Facebook, unde mă duc cu cei 1200 de lei pe care i-am luat acum, cu care am ieșit la pensie. Să vedem încotro o ia societatea și lumea asta, să îndreptăm necazurile mari. Nu problema pensiei mele, care a fost acum 3 ani jumătate, care oricum s-a mărit” , a declarat Maria Dragimiroiu, în cadrul unei emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

Faimoasa interpretă a explicat că ea nu trăiește doar din pensie, ci și din concerte. De altfel, pensia i s-a mai majorat, între timp, având în vedere modificările aduse de autorități la legea referitoare la acest venit. Maria Dragomiroiu își mai poate permite astfel, câte o vacanță și speră să aibă puterea de a cânta multă vreme de acum încolo.

”Oricum este altceva oricum, iar eu nu din asta trăiesc eu muncesc și mulțumesc și mă rog la Dumnezeu să-mi dea putere și să muncesc. Si să mai fiu iubită de marele public și să mă solicite, că voi spune tot timpul prezent. A devenit o așa o boală pentru lume.

ADVERTISEMENT

Deci toată lumea a rămas blocată că Maria Dragomiroiu s-a plâns de pensie și când n-oi mai fi pe acest Pământ, o să se reia că Maria Dragomiroiu se plânge de pensiei. Lucru neadevărat!”, a mai completat cântăreața de muzică populară.

Maria Dragomiroiu, o femeie împlinită la cei 67 de ani

Dincolo de critici, Maria Dragomiroiu rămâne în continuare printre favoritele publicului român, iar până la 67 de ani, solista și-a creat nu doar o carieră impresionantă, ci și-a întemeiat și o familie frumoasă. De peste 3 decenii este căsătorită cu Bebe Mihu, acesta fiind al doilea soț, după ce a divorțat de primul.

ADVERTISEMENT

Din prima căsătorie, Maria Dragomiroiu are doi copii, pe nume Ileana Manolescu și Mircea Dragomiroiu. Ambii sunt adulți în toată firea, având peste 40 de ani. Ca profesie, Ileana Manolescu este profesor universitar, iar Mircea Dragomiroiu lucrează ca inginer de sunet.

ADVERTISEMENT