Life

Maria Dragomiroiu, virală pe TikTok după ce s-a tuns. Ce secret are artista pentru păr lung și des

Maria Dragomiroiu a făcut o postare surpriză prin care le arată fanilor procesul de tundere a podoabei capilare. Interpreta de muzică populară are un păr foarte lung.
26.08.2022 | 17:08
Maria Dragomiroiu virala pe TikTok dupa ce sa tuns Ce secret are artista pentru par lung si des
Maria Dragomiroiu, filmare surpriză pe TikTok. Cântăreața s-a tuns ”numai 10 centimetri”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebra artistă se bucură de o podoabă capilară bogată, sănătoasă și foarte îngrijită. Vedeta se tunde destul de rar, iar acum a realizat o filmare prin care împărtășește cu internauții secretele părului său lung.

Maria Dragomiroiu, filmare surpriză pe TikTok. Cântăreața s-a tuns ”numai 10 centimetri”

Maria Dragomiroiu ajuns virală pe TikTok după ce a tăiat numai 10 centimetri din păr. Cântăreața a distribuit filmarea în social media, unde a primit peste 2.000 de aprecieri și numeroase comentarii de la urmăritorii săi.

ADVERTISEMENT

„Din secretele Mariei Dragomiroiu… Își scurtează părul la mare, numai 10 centimetri… Secretul unui păr frumos, tuns numai cu foarfeca”, este descrierea filmării de pe TikTok.

Nu vreau să stea unde este mizerie, unde este urât pentru că este iubirea mea. Deci nu este tocit, nu este ars, este crescut, sunt fire noi care cresc de aici, așa, de la rădăcină și sunt foarte fericită că îmi cade foarte puțin păr.

ADVERTISEMENT

Doamne ajută! Fetelor, nu e ușor, dar e frumos. Sper, dragi prieteni, să vă surprind plăcut cu acest clip”, a declarat cântăreața de muzică populară despre podoaba capilară, pe TikTok.

Maria Dragomiroiu nu a fost tunsă de un stilist profesionist, într-un salon de înfrumusețare, ci de nepoata sa, Ilinca. Momentul a avut loc pe balconul unui hotel de pe litoralul românesc, înainte de un spectacol.

ADVERTISEMENT
@mariadragomiroiuofficialSper dragi prieteni să vă surprind plăcut cu acest clip! ❤️💞❤️💞❤️

♬ sunet original – Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, mândră de părul său. Cum îl îngrijește

Maria Dragomiroiu este tare mândră de podoaba capilară pe care o îngrijește cu mare atenție. Interpreta de muzică populară recunoaște că nu este deloc ușor să-și întrețină părul lung pe care-l spală numai la lighean.

Primul pas este pieptănarea care o ajută să scape de firele moarte, apoi udă părul. Apa folosită nu trebuie să fie prea fierbinte, în timp ce șamponul nu este folosit în exces. Acesta este utilizat pentru a face puțină spumă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta folosește și balsam pentru podoaba sa capilară bogată și niciodată nu îl usucă cu feonul, ci complet natural. Procesul durează aproximativ 40 de minute. Maria Dragomiroiu își spală părul o singură dată pe săptămână.

ADVERTISEMENT