News

Maria Grapini, anunț ferm despre platforma umaniștilor! „Nu vom permite ca România să fie pusă la colț!”

19.11.2020 | 11:04
Maria Grapini anunt ferm despre platforma umanistilor Nu vom permite ca Romania sa fie pusa la colt
ADVERTISEMENT

Europarlamentarul Maria Grapini a transmis un mesaj ferm despre platforma umaniștilor! Aceasta a explicat că partidul din care face parte nici nu concepe ca România să nu mai facă parte din Uniunea Europeană. 

Grapini a postat pe o rețea de socializare și un clip în care le explica celor de la Bruxelles cât de mult își dorește  PPUSL să lupte pentru acest obiectiv, dar și ca românii să fie tratați fără dublu standard în UE.

ADVERTISEMENT

”Dragi prieteni, am primit zilele acestea mai multe mesaje private prin care suntem acuzați că umaniștii nu își doresc ca România să fie stat membru al Uniunii Europene.

Ce spune Maria Grapini despre platforma umaniștilor!

Vreau să vă invit să urmăriți materialul video de mai jos, o intervenție a mea în Consiliul European, acum mai bine de un an, care o să vă convingă nu doar de inversul insinuărilor, ci și de faptul că PPUSL își dorește și luptă pentru ca România și cetățenii români să fie tratați fără dublu standard în UE.

ADVERTISEMENT

Umaniștii susțin ferm ideea că țara noastră merită același tratament ca toate statele membre UE și nu vom permite ca România să fie pusă la colț!”, a scris Maria Grapini pe o rețea de socializare.

Maria Grapini a fost, printre altele, președintele Asociației Femeilor Antreprenor din România, președintele Federației Patronale din Industria Ușoară, membru în Consiliul Național al Exportatorilor și Consul Onorific al Republicii India în România.

ADVERTISEMENT

Între 2006 și 2015, Maria Grapini a fost vicepreședintele Partidului Conservator. În iunie 2015, în contextul congresului de fuziune PC–PLR, Maria Grapini a anunțat că demisionează din partidul fondat de Dan Voiculescu. Grapini l-a acuzat pe președintele PC, Daniel Constantin, că a acaparat partidul și că este responsabil de dispariția acestuia prin decizia de unificare cu PLR, formațiune reunită în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu.

O lună mai târziu, Grapini s-a înscris în Partidul Puterii Umaniste. Maria Grapini a fost aleasă în 2012 deputat în circumscripția electorală nr. 37, Timiș. Pe 19 decembrie 2012 a fost propusă ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism în Cabinetul Ponta II.

ADVERTISEMENT

În ianuarie 2014, Partidul Conservator a anunțat retragerea Mariei Grapini din funcția de ministru și înscrierea sa în cursa pentru alegerile europarlamentare. Două luni mai târziu, Grapini a demisionat din Parlament din același motiv.

La alegerile europarlamentare din 2019, deși nu era înscrisă oficial în partid, Grapini a candidat pe poziția a 6-a în lista PSD

 

ADVERTISEMENT