News

Maria Grapini, ironizată de Compania de Transport Public Iaşi! A fost inaugurată linia spre “Letiţia”

04.04.2019 | 16:48
Maria Grapini ironizata de Compania de Transport Public Iasi A fost inaugurata linia spre Letitia

Maria Grapini a fost ironizată de compania de transport public Iași. Cea mai recentă gafă a europarlamentarului român nu a putut fi trecută cu vederea de atât de ușor. În acest context, oficialitățile din Iași anunță inaugurarea unei noi linii de tramvai.

Mesajul Companiei de Transport Public Iași, după gafa Mariei Grapini

Sute de călători au solicitat, doar într-o zi, Companiei de Transport Public Iași prelungirea traseului 46 până în… #Letiția? Așa cum #CTPIasi primește întotdeauna cu deschidere propunerile și opiniile utilizatorilor mijloacelor de transport în comun, și de această dată, instituția noastră a luat măsuri prompte și îi invită pe ieșeni să se bucure de noul itinerariu” , este mesajul ironic, postat pe pagina oficială de Facebook a CTP.

Reacția Companiei de Transport Public Iași vine după ce Maria Grapini s-a făcut din nou de râs. Cunoscută pentru gafele sale antologice, europarlamentarul român a „reușit” de data aceasta să inventeze o nouă țară: Letiția.

Maria Grapini, ironizată de CTP Iași
Maria Grapini, ironizată de CTP Iași

Maria Grapini a inventat o nouă țară

Europarlamentarul român Maria Grapini devine subiect de glumă cu fiecare apariție publică. Postările publicate pe contul personal de Facebook fac mereu deliciul internauților, care îi transmit numeroase comentarii, unele mai haioase decât altele. Nu lipsesc însă nici reacțiile răutăcioase la adresa eurodeputatului PSD.

Cea mai recentă gafă a Mariei Grapini e demnă însă de publicațiile umoristice. „Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”. 

Cel mai probabil, Grapini, deputat în Parlamentul European, a vrut să scrie Lituania. Nu se știe însă cum s-a ajuns la o astfel de variantă mai mult decât caraghioasă, Letiția. De vină poate fi autocorrect-ul, dar există și posibilitatea ca o astfel de greșeală să apară din grabă. Cert e că Maria Grapini nu încetează să surprindă cu gafele sale de exprimare, sau de scriere.

 

Tags: