Life

Maria Hîngu și Ana Maria Pal de la Survivor România, duel în cușcă. Luptă la RXF Superstars Edition

Maria Hîngu și Ana Maria Pal, două dintre fostele concurente ale emisiunii Survivor România, sunt pe lista evenimentului RXF Superstars Edition din luna mai.
21.03.2022 | 23:11
Maria Hingu si Ana Maria Pal de la Survivor Romania duel in cusca Lupta la RXF Superstars Edition
Maria Hîngu și Ana Maria Pal de la Survivor România luptă la RXF Superstars Edition. Când are loc evenimentul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Războinica care a făcut parte din sezonul 2 și luptătoarea MMA din Bacău se numără printre puținele femei care au răspuns provocării care se va desfășura peste mai puțin de două luni. La show mai participă Iancu Sterp, Kamara sau Iulian Pîtea.

Maria Hîngu și Ana Maria Pal de la Survivor România luptă la RXF Superstars Edition. Când are loc evenimentul

Maria Hîngu se va duela în cușcă în data de 10 mai, la competiția „RXF Superstars Edition”, cu o altă concurentă de la Survivor România, de această dată din primul sezon. Mai exact, este vorba de Ana Maria Pal, eliminată din show după ce i-a dat un cap în gură lui Andrei Ciobanu.

ADVERTISEMENT

Fosta Războinică din sezonul doi a mărturisit că emisiunea, care la momentul respectiv se difuza la Kanal D, a făcut-o să-și îndrepte atenția spre lumea sportului. A avut deja primul său meci și e gata să se lupte din nou.

„Am plecat la Survivor Maria Mirela și m-am întors Maria, cu un singur nume. Toată lumea mi-a spus acolo Maria, nu mi-a mai spus nimeni Mirela. Am făcut de toate după ce m-am întors de la Survivor, am lucrat la o cafenea ca asistent manager, apoi am ieșit din Horeca pentru a face altceva.

ADVERTISEMENT

Și m-am dus cu capul înainte pe sporturi, kickbox, de exemplu. Din septembrie am început și am avut primul meci. Am avut și 2-3 antrenamente pe săptămână și acum, pe 10 mai, este al doilea meci al meu. Mă duc la sală zilnic și mă dedic acum 100%.

Mi-am luat zilele trecute și diplomă de instructor de fitness, atât de implicată am fost în ultimele 2 luni. Sunt singura care se va lupta în acest meci la profesioniști. Cu Ana Maria Pal de la Survivor”, a declarat Maria Hîngu pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Pregătirea pentru acest sport a venit imediat după eliminarea de la Survivor România, în momentul de față antrenamentele fiind realizate în sala deținută de Cătălin Moroșanu, la rândul său fost concurent al reality show-ului.

În plus, Războinica a dezvăluit că mai departe va continua să facă sală, kickbox și antrenamente pentru copii, fiind conștientă că a câștigat un capital de imagine foarte mare după ce a ieșit din competiția sportivă.

ADVERTISEMENT