Life

Maria Ilioiu, apariție senzațională la un restaurant sofisticat! Decolteul care a atras toate privirile

29.09.2020 | 21:30
Maria Ilioiu aparitie senzationala la un restaurant sofisticat Decolteul care a atras toate privirile
Maria Ilioiu, apariție senzațională la un restaurant sofisticat! Decolteul care a atras toate privirile Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu încearcă tot mai des să iasă în evidență și alege ținute provocatoare, care să atragă imediat atenția celor din jur. Fosta ispită a avut o apariție senzațională la un restaurant sofisticat!

Maria a ales una dintre cele mai sexy ținute pe care le are și a atras atenția tuturor, relatează cancan.ro. Îi place să se îmbrace astfel și are întotdeauna grijă să atragă privirile tuturor.

ADVERTISEMENT

Locul în care și-a făcut apariția provocatoare este un restaurant sofisticat, unde a ieșit la masă împreună cu prietenii. Ținuta ei a fost una deosebită, dar suficient de sexy încât să-i aducă decolteul în prim-plan.

Maria Ilioiu, apariție senzațională la restaurant! Ce ținută a ales să poarte

Fosta ispită nu încetează să șocheze prin aparițiile ei extrem de provocatoare. Cu machiajul și coafura bine puse la punct, Maria Ilioiu a ales și o ținută inedită pentru a-și pune în evidență sânii.

ADVERTISEMENT

Decolteul pe care l-a ales a fost unul mai mult decât generos, ajungând până la buric. La salopeta roz care a făcut senzație vedeta a adăugat și un sacou de aceeași culoare. Astfel, Maria a îmbinat stilul provocator cu unul elegant și sofisticat.

Clienții restaurantului nu și-au putut ține privirile departe de priveliștea oferită de către Maria, care a atras privirile tuturor. Fosta ispită a făcut furori nu doar la restaurant, ci și pe rețelele sociale, unde le-a arătat fanilor cum a ales să se afișeze la cină.

ADVERTISEMENT
Maria Ilioiu
Maria Ilioiu, apariție sexy la restaurant! Sursa foto: Instagram

Fanii au reacționat la imaginea sexy și au umplut secțiunea de comentarii. “Superbă”, “Cea mai frumoasă”, “Foarte sexy”, sunt doar câteva dintre reacțiile primite de la internauți pe contul de Instagram.

Imaginea a provocat reacții mai ales de la internauții de sex masculin, care i-au trimis complimente de tot felul. Vedeta are fani și peste hotare, nu doar în țară, așa cum reiese din zecile de comentarii primite.

ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu este foarte activă pe Instagram și postează aproape zilnic fotografii în care își etalează formele apetisante.

Frumoasa ispită a apelat la medicul estetician, însă a avut de suferit în urma unor intervenții care i-au desfigurat fața.

A devenit cunoscută în urma participării la “Insula Iubirii”, dar și la “Bravo, ai stil! Celebrities”, unde ș-a remarcat prin caracterul său impulsiv.

ADVERTISEMENT