Life

Maria Ilioiu, desfigurată de tratamentele faciale. Cum arată ispita după experiența traumatizantă

08.10.2020 | 23:58
Maria Ilioiu desfigurata de tratamentele faciale Cum arata ispita dupa experienta traumatizanta
Maria Ilioiu, desfigurată de tratamentele faciale. Cum arată ispita după experiența traumatizantă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu, una dintre cele mai controversate prezențe din showbiz-ul românesc, s-a confruntat recent cu o experiență traumatizantă, după ce a apelat la ,,clinica vedetelor” pentru anumite tratamente cosmetice.

Deși nu prezenta probleme mari cu tenul, vedeta a dorit o îmbunătățire prin intermediul unui peeling facial. Ceea ce a urmat, însă, a fost șocant pentru ispită. Timp de aproape jumătate de an, Maria a încercat să își repare pielea feței.

ADVERTISEMENT

Pentru a dovedi că semnele de pe tenul ei sunt reale, diva s-a demachiat, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiunii. Fața ei se transformase în carne vie, iar frumoasa roșcată a decis să dea în judecată clinica la care a apelat

Maria Ilioiu, desfigurată de tratamentele faciale. Cum arată acum fosta ispită

Maria Ilioiu s-a făcut remarcată atât în rolul de ispită la emisiunea ,,Insula Iubirii”, unde i-a cucerit pe bărbați cu formele ei apetisante, cât și în rolul de concurentă la reality show-ul ,,Bravo, ai stil”, unde a avut diverse scandaluri cu celelalte colege de platou, în special cu Andreea Tonciu și cu Raluca de la Bambi. Ulterior, roșcata a fost eliminată din emisiune de votul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Lunile trecute, vedeta a apelat la o clinică renumită pentru a face un peeling facial. Pentru că a mai făcut anumite proceduri la clinica respectivă, Maria a declarat că avea încredere în medici, așa că nu s-a îndoit de seriozitatea lor. Cu toate acestea, tenul ei a fost mutilat de intervențiile cosmetice, iar acum roșcata acuză clinica de malpraxis.

Maria Ilioiu
Maria Ilioiu, desfigurată de tratamentele estetice. Sursa foto: Captură video

Mi-am făcut mici proceduri la ei și au fost ok. Aveam încredere, prietenele mi-au recomandat clinica. Am zis să-mi fac un tratament cosmetic. (…) Mi-am topit acidul din buze la ei și mi-am mai scos cu laserul o cicatrice. (…) Medicul mi-a spus de la început că nu există niciun risc, decât dacă stau mai mult în soare, pot apărea mai multe pete”, a spus Maria Ilioiu

ADVERTISEMENT

După aproape jumătate de an, tenul Mariei pare totuși să își revină treptat. Deși nu s-a putut bucura din plin de vară, vedeta a rămas activă pe site-urile de socializare, iar ultima postare a acesteia a făcut furori pe internet. Fosta ispită a acceptat să fie modelul pentru un machiaj extravagant, iar rezultatele i-au uimit pe urmăritorii divei. Maria Ilioiu a pozat topless, pentru a-și pune machiajul în evidență, bustul ei fiind acoperit de extensii de culoare albastră, care se potrivesc perfect cu ochii fostei concurente ,,Bravo, ai stil”.

În prezent, Maria s-a retras din rolul de ispită și a decis să se lanseze în afaceri. Fiind pasionată de haine, fosta ispită a hotărât să pătrundă în lumea modei și să își deschidă propriul magazin de haine, pe care îl promovează pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT