Life

Maria Ilioiu, fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities, de nerecunoscut! Cum arată acum vedeta care a bătut-o pe Andreea Tonciu – Video

17.09.2020 | 13:59
Maria Ilioiu fosta concurenta de la Bravo ai stil Celebrities de nerecunoscut Cum arata acum vedeta care a batuto pe Andreea Tonciu  Video
Maria Ilioiu a fost concurentă la Bravo, ai stil Celebrities. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Maria Ilioiu, una din cele mai apetisante foste concurente de la Bravo, ai stil Celebrities, a făcut o serie de schimbări de când a părăsit emisiunea de la Kanal D.

Maria Ilioiu și viața de după Bravo, ai stil Celebrities

Vedeta a devenit extrem de populară pe Youtube, acolo unde postează vloguri despre ceea ce face acum că nu mai apare pe la televizor, locul unde a făcut o serie de dezvăluiri scandaloase despre culisele show-ului de modă de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Fosta ispită de la Insula iubirii și-a schimbat la un moment dat culoarea părului în mov, iar fanii au rămas muți de uimire căci îi stătea foarte bine.

Maria a început schimbărle fizice încă de când era concurentă în emisiunea de modă. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să își scoată acidul din buze după ce a primit o serie de critici.

ADVERTISEMENT

Ilioiu i-a ascultat pe fani și s-a conformat, revenind la buzele ei naturale. După aceea, vedeta a trecut de la roșcatul care a consacrat-o la șaten și îi stă destul de bine și în această variantă.

S-a bătut cu Tonciu în culise

Maria Ilioiu a fost una din cele mai controversate concurente de la Bravo, ai stil Celebrities, iar ieșirea ei din competiția de la postul turc de televiziune a fost grăbită în urma conflictelor care nu s-au difuzat niciodată pe post.

ADVERTISEMENT

După numai câteva săptămâni de la debutul reality-show-ului, disputele între ea și Andreea Tonciu au fost atât de puternice încât roșcata și-a ieșit din minți și a sărit la bătaie, fiind nevoie chiar de intervenția polițiștilor.

Se pare că producătorilor nu le-a convenit acest climat, căci angajații de la Kanal D au început să se plângă de faptul că locul lor de muncă a devenit un calvar, scandalurile dintre ea și Tonciu depășind deja orice limită admisibilă.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Maria a ieșit în prima gală eliminatorie, însă potrivit declarațiilor ei, eliminarea a fost bine pusă la cale acuzând emisiunea de regie și manipulare.

În urmă cu câteva săptămâni, Maria a apărut la Xtra Night Show unde și-a acuzat medicul estetician că a desfigurat-o, iar oamenii au fost șocați când au văzut-o pe micul ecran, fiind de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT