Life

Maria Iordănescu a anunțat sexul bebelușului. Videoclipul emoționant filmat cu soțul ei

Maria Iordănescu a anunțat ce va aduce pe lume: fată sau băiat? Prezentatoarea tv a dezvăluit sexul bebelușului pe Instagram!
28.01.2023 | 11:36
Maria Iordanescu a anuntat sexul bebelusului Videoclipul emotionant filmat cu sotul ei
Maria Iordănescu, prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Chiar în ziua de Crăciun, Maria Iordănescu dădea marea veste, și anume că așteaptă primul ei copil. Astăzi, 28 ianuarie, la o lună de la anunțul sarcinii, fata lui Anghel Iordănescu, prezentatoare de știri din sport la Prima TV, a dezvăluit și ce are în burtică: băiețel sau fetiță?

Maria Iordănescu va naște o fetiță

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unui videoclip pe care vedeta l-a urcat pe contul personal de Instagram. Clipul i-a emoționat pe apropiații ei, aceștia transmițându-i o grămadă de mesaje de felicitare. Prezentatoarea tv va avea o fată!

ADVERTISEMENT

Fetița pe care o va aduce pe lume Maria a creat o bucurie uriașă în familia ei. Anghel Iordănescu va deveni, cu această ocazie, bunic pentru a patra oară!

Maria s-a căsătorit în luna mai 2022 cu alesul inimii ei, Teodor Măgureanu. Blondina și-a păstrat numele de familie, dar l-a adăugat și pe cel al soțului. Despre relația dintre cei doi, prezentatoarea de la Prima a vorbit de câteva ori.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria I. (@maria.iordanescu)

Cum a cucerit-o soțul: „Așa mi-l și imaginam”

Cei doi se înțeleg de minune chiar din prima clipă în care s-au văzut. Potrivit relatărilor făcute de Maria de-a lungul ultimelor luni, se pare că a fost dragoste la prima vedere.

„Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană. Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram”, a declarat Maria Iordănescu într-un interviu pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

„Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment. Am păstrat numele meu de familie, dar l-am preluat și pe cel al soțului și nu, nu au existat discuții pe această temă. A fost ceva care a venit… firesc”, a completat vedeta.