Life

Maria Iordănescu, cadou inedit de Crăciun. Fiica lui Anghel Iordănescu va deveni mamă

Maria Iordănescu le-a oferit fanilor săi cel mai frumos cadou de Crăciun. Fiica lui Anghel Iordănescu este însărcinată.
26.12.2022 | 09:48
Maria Iordanescu cadou inedit de Craciun Fiica lui Anghel Iordanescu va deveni mama
Maria Iordănescu este însărcinată la doar câteva luni distanță de nuntă. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu s-au căsătorit în primăvara acestui an și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Maria Iordănescu este însărcinată

Surprizele plăcute nu se opresc însă aici pentru fiica lui Anghel Iordănescu. Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Maria Iordănescu a fost dată de gol de prieteni cu privire la o sarcină, iată că aceasta a decis să dea vestea cea mare chiar de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Amintim că anterior, Gabriel Oprea J.  îi dăduse un comentariu Mariei, felicitându-o pentru sarcină. Deși probabil ar fi vrut să țină momentan totul doar pentru ea, iată că nu s-a putut.

Drept dovadă, de Crăciun, aceasta a publicat și imagini cu burtica de gravidă, semn că lucrurile merg cât se poate de bine în viața ei.

ADVERTISEMENT

În dreptul imaginilor, Maria Iordănescu a confirmat faptul că este însărcinată și că pentru ea, 2022 a fost anul binecuvântărilor.

”Anul acesta am primit binecuvântarea binecuvântărilor. M-am căsătorit și o să devin mamă”, a scris Maria Iordănescu, în dreptul fotografiilor distribuite în social media.

ADVERTISEMENT
Maria Iordănescu este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Maria Iordănescu este însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Evident, postarea nu avea cum să nu atragă un val de reacții. Nu puțini au fost cei care au felicitat-o pentru sarcină de asemenea, i-au urat un an cât se poate de frumos.

Maria Iordănescu, despre relația cu Gigi Becali

Amintim că la nunta Mariei Iordănescu, care a avut loc în luna mai, nașul de cununie trebuia să fie Gigi Becali, însă lucrurile s-au schimbat radical ulterior, iar patronul FCSB a dispărut din peisaj.

ADVERTISEMENT

La acel moment, fiica lui Anghel Iordănescu susținea că nu este nimic în neregulă cu relația dintre ea, soțul ei și Gigi Becali, ci pur și simplu cei doi și-au dorit să aibă nașii mult mai aproape de ei.

Având în vedere programul destul de încărcat al lui Gigi Becali, acesta nu ar fi putut să fie alături de cuplul proaspăt căsătorit mai mereu, a mai adăugat ea.

”Domnul Becali, din păcate, nu a mai fost nașul nostru. Deși relația dintre noi nu s-a deteriorat în niciun fel din cauza certurilor dintre fratele meu și domnul Becali.

Noi ne-am dat seama că ne dorim nași aproape de noi, care să aibă timp disponibil”, povestea Maria Iordănescu în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT
Tags: