Sport

Maria Iordănescu dă cărțile pe față: „Da, fotbaliștii și-au încercat norocul!”. Reacția mamei

Maria Iordănescu dă cărțile pe față despre fotbaliștii care au curtat-o de-a lungul timpului, dezvăluind și care a fost reacția mamei sale.
16.06.2024 | 08:26
Maria Iordanescu da cartile pe fata Da fotbalistii siau incercat norocul Reactia mamei
Maria Iordănescu dă cărțile pe față. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Sora lui Edi Iordănescu a recunoscut că nu și-a dorit niciodată o relație cu un fotbalist, știind cât de greu i-a fost mamei sale să stea departe de Anghel Iordănescu atât în perioada în care era jucător, cât și în cea de antrenor.

Maria Iordănescu dă cărțile pe față

Maria Iordănescu a dat cărțile pe față și a vorbit despre încercările fotbaliștilor de a o curta, explicând și motivul pentru care nu le-a dat nicio șansă acestora: „Da (n.r. – întrebată dacă fotbaliştii şi-au încercat norocul). Păi, sunt căsătorită cu un băiat care nu e fotbalist.

ADVERTISEMENT

Eu nu mi-am dorit fotbalişti, nu. Sincer, nici mama nu-şi dorea fotbalişti pentru mine. Mi-a zis că nu e o viaţă uşoară, rămâi singură, pleacă prin cantonamente, ei nu i-a fost uşor.

Da, e greu de gestionat şi eu nu am fost acolo ca să văd. De fapt, am fost, dar cumva foarte puţin, pentru că tata când s-a retras din fotbal eu de atunci începeam să înţeleg lucruri. Eram în clasele primare şi tata antrena prin străinătate şi plângeam de dorul lui”.

ADVERTISEMENT

„Era antrenor şi am înţeles perspectiva, dar nu atât de mult pe cât am înţeles-o pe soţia fratelui meu, că a trebuit să rămână singură, pentru că fratele meu antrena pe la diverse echipe din ţară şi făcea drumuri prin toată ţara ca să mai vină s-o vadă.

Copiii erau la şcoală şi nu puteau fi mutaţi în timpul anului şcolar. Nu e uşor. Eram setată să nu am un partener fotbalist. Cumva m-am autosetat, dar şi mama… Da”, a mai spus Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile.

ADVERTISEMENT

„Tata nu mi-a invadat niciodată intimitatea!”

„Tata niciodată n-a încercat niciodată să-mi invadeze intimitatea. Oricum afla lucruri de la mama, că mama ştia orice, cu mama discutam tot. Tata ştia oricum că sunt pe mâini bune şi avea şi multă încredere în mine. Şi mama, şi tata îmi ştiau cercul de prietene şi că sunt pe drumul cel bun.

Nu aveam bani la discreţie. Banii de zi cu zi erau limitaţi, da. Nu ceream bani pentru lucruri materiale. Am fost la şcoală de stat şi noi eram precum ceilalţi copii, nu erau diferenţe între noi şi ceilalţi copii”, a continuat Maria Iordănescu.

ADVERTISEMENT

„Tata ne dădea bani când am mai crescut, când am început să ieşim în oraş, ieşeam cu prietenele, în liceu aveam şi un prieten. Prima maşină nouă în anul I de facultate am primit-o şi când am luat permisul am avut o maşină pe care a avut-o tata. Nu sunt fană maşini, ci genţi”, a mai spus sora lui Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
Iga Swiatek, ipostaze rare din vacanță. Lidera mondială a renunțat la inhibiții FOTO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Ce faci, prietene? Hai să mergem la ambulanță". Drogat și băut, un tânăr a adormit la volan, pe mijlocul unei străzi din Sectorul 4
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit...
Ce a putut face milionarul de 33 de ani care a fost umilit doar pentru că este român. Totul s-a aflat abia acum
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de...
Mihaela Rădulescu, apariție de senzație în costum de baie, la aproape 55 de ani! Foto
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau...
Cum arăta VILA NUFĂRUL din NEPTUN, unde NICOLAE ȘI ELENA CEAUȘESCU își petreceau verile
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Grătarul perfect. Aceasta este regula de aur
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul