Sport

Maria Iordănescu, imagini superbe de la cununia religioasă. Gigi Becali, pus pe glume: „O să zică că am pile la echipa națională” Video

Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria Iordănescu, a avut parte de o cununie religioasă de vis cu Teodor Măgureanu, iar patronul FCSB, Gigi Becali a fost și el prezent la biserica Sf. Elefterie.
14.05.2022 | 21:10
Maria Iordanescu imagini superbe de la cununia religioasa Gigi Becali pus pe glume O sa zica ca am pile la echipa nationala Video
Maria Iordănescu a făcut cununia civilă încă din septembrie 2021. Sursă foto: Instagram Maria Iordănescu
ADVERTISEMENT
14-05-2022
18:08

Gigi Becali, în formă la nunta Mariei Iordănescu

Patronul FCSB a oferit câteva declarații pentru as.ro chiar în fața Biserici Sfântul Elefterie, la finalulul superbului eveniment: „Muzică, dans, la mine nu mai există. Am venit ca un părinte spiritual. Ei şi-au pus naşi tineri, care merg la nuntă, stau noaptea… la distracţie. La mine gata.

Dup-aia, vreţi să se spună: ‘Uite, domle, are blat pe la echipa naţională, cine ştie, vreun dosar penal‘”, a explicat Gigi Becali pentru Antena Sport. VEZI VIDEO AICI

După ce a făcut cununia civilă în septembrie 2021, avându-l ca naș pe Gigi Becali, Maria Iordănescu a mers acum în fața altarului.

Maria Iordănescu, momente emoționante la cununia religioasă de la biserica Sfântul Elefterie din Capitală

Ceremonia a avut loc la biserica Sfântul Elefterie din zona Eroilor, iar Maria Iordănescu a apărut într-o rochie superbă, alături de Teodor Măgureanu.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Anghel Iordănescu și sora lui Edward Jr. a spus „Da!” și în fața preotului, un moment extrem de important pentru toată familia, ținând cont de importanța pe care o are pentru ei credința.

Maria Iordănescu a așteptat 7 luni să facă și cununia religioasă

Maria Iordănescu a decis să amâne cununia religioasă din cauza pandemiei de COVID-19, așa că a așteptat nu mai puțin de șapte luni de la cununia civilă, pentru a păși în sfârșit în altar.

ADVERTISEMENT

Biserica nu a fost deloc aleasă la întâmplare, fiind una dintre cele mai frumoase din București și preferată de „protipendada” bucureșteană.

Rochia de mireasă a Mariei Iordănescu a fost extrem de apreciată și a luat privirile tuturor, cununia religioasă fiind săvârșită de nu mai puțin de patru preoți, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, îmbrăcat la patru ace la cununia religioasă a Mariei Iordănescu

Gigi Becali este nașul Mariei Iordănescu și deși a zis că nu va mai participa la nunți sau botezuri, nu a putut lipsi de la cununia religioasă. Omul de afaceri a fost foarte senin și a venit îmbrăcat cu cele mai fine haine.

Patronul FCSB a participat la eveniment chiar în ziua în care echipa sa va juca un meci extrem de important cu FC Voluntari, înainte de derby-ul de titlu cu CFR Cluj de la Buzău.

ADVERTISEMENT

Maria Iordănescu este singura fată a lui Anghel Iordănescu, care mai are trei băieți: Edward, Alexandru și Andrei. Din 22 iunie, Maria Iordănescu este prezentatoarea știrilor sportive de la Prima Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,72 este cota pentru „GG”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT