Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Maria Iordănescu, sora selecționerului, a oferit replica serii după calificarea României în optimile EURO 2024: „Șoferul autocarului a fost amendat!”

Maria Iordănescu, a stârnit hohote de râs, asta după ultima postare pe Instagram, în care sora selecționerului a postat o poză alături de un mesaj ironic.
27.06.2024 | 09:22
Maria Iordanescu sora selectionerului a oferit replica serii dupa calificarea Romaniei in optimile EURO 2024 Soferul autocarului a fost amendat
Maria Iordănescu a oferit un mesaj după calificarea României la EURO 2024. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Glumele făcute de internauții români înainte ca turneul final să înceapă nu au fost trecute cu vederea de către Maria Iordănescu, care a „răspuns” după calificare României în optimile EURO 2024.

Maria Iordănescu, sora selecționerului, a oferit replica serii după calificarea României în optimile EURO 2024: „Șoferul autocarului a fost amendat!”

Înaintea începerii turneului final de Campionat European din Germania, în mediul online din României circulau mai multe glume vis-a-vis de participarea „tricolorilor” la EURO 2024. Cea mai cunoscută glumă a fost pe seama autocarului echipei naționale.

ADVERTISEMENT

„Să lași autocarul pe avarii, pentru că tricolorii nu stau mult” sau „nu o să plătiți parcarea, pentru că staționați mai puțin de 2 ore” erau glumele care circulau în mediul online înaintea ca România să dispute primul meci la EURO 2024, iar acum a venit rândul replicii, de această dată din partea Mariei Iordănescu.

„Update: Soferul autocarului echipei nationale a fost amendat… A stationat prea mult”, a scris Maria Iordănescu, sora selecționerului, la o poză postată de la meciul României pe Instagram.

ADVERTISEMENT

România a reușit să se califice în optimile de la Campionat European din Germania, iar Maria Iordănescu a văzut această reușită drept „portița perfectă” pentru a putea răspunde contestatarilor fratelui său.

România a reușit o calificare istorică în optimile EURO 2024

România a reușit să treacă de grupe la EURO pentru a doua oară în istorie, după performanța din 2000. ”Tricolorii” au reușit să câștige grupa E a Campionatului European din 2024, cu 4 puncte, deși la începutul parcursului european, „Generația de Suflet” era văzută drept o pretendentă la locul 3.

ADVERTISEMENT

Primul meci de la EURO 2024 a „tricolorilor” a fost împotriva Ucrainei, unde băieții convocați de Edi Iordănescu au arătat o adevărată lecție de fotbal. Nicolae Stanciu, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat în doar a doua victorie din istorie a României la un Campionat European.

În etapa a doua, România a întâlnit Belgia, care era văzută la început drept marea favorită a grupei. Florin Niță a făcut tot ce i-a stat în măsură să apere buturile porții, dar golurile lui Youri Tielemans și Kevin De Bruyne nu au putut să fie oprite, iar Belgia a învins România cu scorul de 2-0.

ADVERTISEMENT

În ultima etapă, „tricolorii” aveau nevoie de doar un egal pentru a se califica, zis și făcut. După reușita Slovaciei din minutul 24 prin Duda, România a ripostat în minutul 37, în care Răzvan Marin a transformat un penalty obținut de Ianis Hagi.

România se va duela în optimi cu reprezentativa Olandei, marți, 2 iulie, de la ora 19:00. „Portocala mecanică” a terminat pe poziția a treia în grupa D, de unde au mai făcut parte și Austria, Franța și Polonia.

ADVERTISEMENT
100.0 este cota BETANO ca România să câștige EURO 2024