Life

Maria Iovan, fiica fostului fotbalist Ștefan Iovan, a încins internetul. S-a tunat toată, iar acum face furori pe Instagram cu noile dotări – Foto

20.07.2020 | 11:04
Maria Iovan fiica fostului fotbalist Stefan Iovan a incins internetul Sa tunat toata iar acum face furori pe Instagram cu noile dotari  Foto
Maria Iovan s-a transformat într-o femeie fatală
ADVERTISEMENT

Maria Iovan, fiica fostului fotbalist Ștefan Iovan, este fără doar și poate una dintre femeile care atrag atenția pe stradă.

Tunată din cap până în picioare și mereu impecabilă, bruneta se pozează doar în ținute provocatoare, cu dotările la vedere.

ADVERTISEMENT

Ea se mândrește cu felul în care arată și nu de puține ori s-a fotografiat în costume de baie sau în rochii cu vedere la anumite părți ale corpului.

Maria Iovan, divă pe Instagram

Pentru că își permite financiar, Maria Iovan a trecut pragul medicului estetician și și-a îmbunătățit aspectul fizic. Astfel, la doar 20 de ani, tânăra și-a pus implanturi fesiere, implanturi mamare, și-a mărit buzele cu acid hialuronic și nu iese nici măcar la plajă nemachiată.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

💎

A post shared by IVM 4 (@iovanmaria4) on


Fiica fostului fotbalist Ștefan Iovan este masionată de cosmetice și make-up, iar în ultimii ani a testat mai mult această piață, în special pe chipul ei, pe care și-l aranjează singură.

În imaginile de pe Instagram, Maria Iovan, care este urmărită de peste 40 de mii de persoane, apare în costume de baie atrăgătoare, ori rochii foarte decoltate. Fotografiile sunt intens comentate atât de femei, cât și de bărbați, iar miile de like-uri curg la fiecare postare pe care o face.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

🔥

A post shared by IVM 4 (@iovanmaria4) on

Deși se remarcă doar cu imaginile în care pozează sumar, Maria pare că se mândrește cu acest lucru. De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici mașinile scumpe, gențile de firmă și opulența.

 

View this post on Instagram

 

💯

A post shared by IVM 4 (@iovanmaria4) on

Tatăl brunetei, câştigător al Cupei Campionilor în 1986

Ștefan Iovan este un fost jucător de fotbal, câștigător al Cupei Europei cu Steaua București în 1986, în acel moment fiind căpitanul echipei. De-a lungul carierei a mai jucat la CSM Reşiţa, Brighton, Rapid şi Electroputere. După ce s-a retras, Ştefan Iovan a fost antrenor secund la Steaua şi la echipa naţională a României.

ADVERTISEMENT
Tags: