Life

Maria și Liviu de la Mireasa s-au despărțit, după doar cinci luni de căsnicie: “Am început să ne jignim reciproc”

Maria și Liviu de la Mireasa s-au despărțit după numai cinci luni de căsnicie. Cei doi sunt câștigătorii sezonului trei al show-ului matrimonial de la Antena 1.
20.01.2022 | 07:59
Maria si Liviu de la Mireasa sau despartit dupa doar cinci luni de casnicie Am inceput sa ne jignim reciproc
Maria și Liviu de la Mireasa s-au despărțit, după doar cinci luni de căsnicie. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Maria și Liviu de la Mireasa au decis să se despartă după doar cinci luni de căsnicie. Cei doi au câștigat marele premiu al sezonului trei și s-au căsătorit în direct în august.

Tânăra a povestit că ea și Liviu nu s-au mai înțeles deloc după ce au plecat în vacanță. Au decis, inițial, să se împace, însă fără succes.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, cei doi au pus punct căsniciei, iar Maria nu este convinsă că Liviu o iubea cu adevărat.

Maria și Liviu de la Mireasa s-au despărțit

Maria și Liviu sunt câștigătorii sezonului trei Mireasa. Cei doi au făcut nunta în direct și au plecat acasă cu marele premiu de 40.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La doar cinci luni de când s-au căsătorit, cei doi deja au pus capăt poveștii de iubire. Invitată la Antena Stars, Maria a vorbit despre problemele care au început să apară între ei.

Inițial, cei doi s-au împăcat, însă lucrurile nu au mers bine și au ales să pună punct căsniciei.

ADVERTISEMENT

“Am fost în vacanță în august și a început să scârțâie, noi ne certam des și în casă. Aceeași placă stricată, adică era o luptă de a demonstra care e mai important, dar nu din partea mea, ci din partea lui.

Mi se pare că avea mereu frustrări și voia să demonstreze, dar nu lucruri ok.

Am mers mai departe pentru că mereu venea cu o împăcare într-un mod frumos, iar pentru că l-am iubit din tot sufletul, nu știu dacă a fost și din partea lui, nu a fost iubirea reală de care el vorbea.”, a declarat Maria la Xtra Night Show, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Maria a mai povestit că Liviu stătea foarte mult pe telefon și nu-i mai acorda deloc atenție. În plus, acesta ar fi ajuns să o jignească și să o manipuleze astfel încât să se simtă vinovată pentru problemele din cuplu.

“Ne certam des, am început să ne jignim reciproc, el stătea mult pe telefon. Eu orice făceam eram vinovată, orice făceam nu eram bine.

Dacă ajungi să-i spui unei persoane te iubesc, dar în același timp că ești urâtă, el voia să-mi zică că nu sunt bună de nimic, să mă manipuleze, să mă țină sub papuc.”, a mai povestit Maria.

ADVERTISEMENT
Tags: