Life

Maria Lungu, pusă la zid după ce a fost propusă pentru eliminare la Survivor 2023: „A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri”

Războinicii au răbufnit! Toți susțin că au fost jigniți de Maria Lungu. Faimoșii au intervenit și au spus ce părere au despre Războinica nominalizată spre eliminare.
18.01.2023 | 00:06
Maria Lungu pusa la zid dupa ce a fost propusa pentru eliminare la Survivor 2023 A avut grija sa ne ia pe fiecare in parte la jigniri
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2023, acuzații grave la adresa Mariei Lungu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timp ce Codruța Began și Andrei Neagu au fost nominalizați pe criterii sportive, Maria Lungu a fost pusă la zid de toți Războinicii. Coechipierii i-au adus acuzații grave.

Maria Lungu, acuzații grave din partea Războinicilor. Faimoșii au intervenit

După ce a fost nominalizată de aproape în unanimitate de colegii săi spre eliminare, Maria Lungu a zis că se aștepta, dar că acest lucru s-a întâmplat pentru că le-a dat un sfat pe traseul pentru imunitate, numai că aceștia nu au înțeles-o și nu au ascultat-o.

ADVERTISEMENT

Martori la discuția din consiliu, Faimoșii au intervenit. Vica Blochina a dezvăluit că ea a auzit-o personal pe blondina care a fost și la Puterea Dragostei cum o jignea pe Codruța Began.

Fosta balerină a spus că a auzit cum Maria Lungu își numea colega „urâtă și bătrână”. Războinica s-a apărat spunând că nu este adevărat și că dacă ar fi avut o problemă, i-ar fi spus Codruței în față.

ADVERTISEMENT

„Am auzit cum o jignea Maria pe Codruța. Dar într-un fel în care nu îmi venea să cred. O făcea bătrână, urâtă, oribilă, înceată pe traseu. Nu îmi venea să cred. Cum poate o fetiță să jignească o mama, o soție, a spus Vica Blochina.

„Pe traseu s-au ciondănit bărbații, dar văd că ea este bărbatul echipei. Ea răspunde și pentru bărbați și pentru femei, ea este arbitru”, a mai spus Faimoasa, cu privire la conflictul care a izbucnit între Maria Lungu și Kamara în timpul jocului pentru imunitate. 

ADVERTISEMENT

Codruța Began: „M-a jignit de la începutul competiției”

Cum și alții au intervenit, Maria Lungu a revenit asupra declarației și a spus că nu a făcut-o bătrână pe Codruța, dar i-a spus că are un număr mai mare de ani și că nu i se pare că ea, care are 28 de ani, ar trebui să intre în conflict cu o astfel de persoană. Amuzată, Codruța a intervenit și le-a dat dreptate celorlalți.

„Deci, colegii pot să confirme. M-a jignit de la începutul competiției….de nenumărate ori. M-a făcut de 180 de ani, apoi m-a întinerit puțin, m-a făcut de 130 de ani și speram să ajung și eu puțin mai aproape de vârsta mea”, a intervenit Codruța Began.

ADVERTISEMENT

„Nu, la 130 de ani ești super ok. Arăți bine pentru 130 de ani, Codruța”, a spus DOC, concurent în echipa Faimoșilor la Survivor România 2023.

Alin Chirilă: „A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături”

Alin Chirilă a avut și el ceva de adăugat. Războinicul a afirmat că încă de când au ajuns la Survivor, Maria Lungu i-a jignit pe toți.

„A avut grijă să ne ia pe fiecare în parte la jigniri și la înjurături. Ne-a luat pe fiecare la rând. Cum a făcut cu Codruța, a făcut cu toți dintr-un capăt în celălalt.

Pe toți ne-a luat: unul de doi bani, altul de 120 de cuvinte în vocabular. Pe mine m-a făcut în toate felurile de la început, am încercat să o evit. Toți suntem proști, toți suntem sub ea. Ea e cea mai deșteaptă”, a povestit Alin Chirilă.

În apărarea sa și spre amuzamentul celor prezenți, Maria Lungu a afirmat că ea nu a jignit pe nimeni până când nu a fost jignită și că Robert a început, iar ceilalți mint. Colegul numit, i-a spus acesteia că l-a făcut „prost” de 5 ori înainte ca el să riposteze. Cu toate acestea Războinica propusă spre eliminare nu are nimic să-și reproșeze.

„Nu aș schimba absolut nimic. Aș face la fel absolut tot. Cine are voința să mă înțeleagă, cine nu…Nu le-am dorit nicio secundă colegilor mei răul, acum să decidă ei și cei de acasă”, a spus Maria Lungu la final, în aplauzele ironice și râsetele venite deopotrivă din partea Faimoșilor și a Războinicilor.

ADVERTISEMENT